Casca Scott Apic plus black matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca pentru ski si snowboard Scott Apic plus este un model durabil si usor, dotat cu tehologia de ultima ora "MIPS Brain Protection System" pentru protectie sporita. Este un model bine ventilat iar la interior captuseala este dintr-o bucata, detasabila si atent proiectata pentru confort.

Specificatii

Casca din material ABS cu spuma EPS la interior
Sistem fitting MRAS
MIPS Brain Protection System
Sistem pasiv de ventilatie
Sistem pasiv de ventilatie a ochelarilor


Tehnologii :
G-vent Este cel mai avansat sistem de aerisire pentru casti, fantele de admisie plasate pe partea din fata a castii, chiar deasupra ochelarilor, directioneaza fluxul de aer prin cadrul ochelarilor eliminand astfel aerul stagnant ce cauzeaza aburirirea lentilei. Rezultatul este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta.

Mras Fit System Capuseala joaca un rol crucial cand vine vorba de casti de protectie, dupa studii stiintifice amanuntie asupra arterelor, terminatiilor nervoase si puncetlor de presiune de pe cap cei de la Scott au proiectat cel mai confortabil si durabil sistem de fitting pentru castile lor.

Mips Brain Protection System Inovatie de ultima ora in materie de protectie avansata, acest sistem perimte casti sa absoarba in mare parte violenta rotationala a unei cazaturi, astfel incat creierul va fi ferit de socuri, aspect ce diminueaza sansele unei contuzii cerebrale.

ABS Construction Casti rezistente, optimizate pentru absortia socurilor si durabilitate oferind confort si protectie sporita.