Casca Scott Coulter macew green matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Casca pentru ski si snowboard Scott Coulter erste un model cu un design slim, versatil, foarte rezistent si bine ventilat datorita Tehnologiilor "S-Vent System" si "G-Vent System", captuseala dintr-o bucata, detasabila si proiectata pentru performanta, oferind cel mai bun raport de calitate/pret de pe piata.

Specificatii


Constructie In-Mold cu liner EPS
Sistem fitting MRAS
Sistem ventiletie ochelari G-Vent
Sistem ventilatie activ S-Vent
Compatibila cu sistem audio


Tehnologii :

Mras Fit System Capuseala joaca un rol crucial cand vine vorba de casti de protectie, dupa studii stiintifice amanuntie asupra arterelor, terminatiilor nervoase si puncetlor de presiune de pe cap cei de la Scott au proiectat cel mai confortabil si durabil sistem de fitting pentru castile lor.

In-Mold Construction Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu spuma anit-soc de la interior, castile construite astfel sunt mai usoare decat modelele traditionale.

G-vent Este cel mai avansat sistem de aerisire pentru casti, fantele de admisie plasate pe partea din fata a castii, chiar deasupra ochelarilor, directioneaza fluxul de aer prin cadrul ochelarilor eliminand astfel aerul stagnant ce cauzeaza aburirirea lentilei. Rezultatul este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta.

Active S-Vent Partea superioara a capului genereaza cea mai mare cantitate de caldura. Amplasat pe partea de sus a castii, "Active S-Vent System" este alcatuit din guri de aerisire reglabile, care, atunci când sunt deschise, directioneaza aerul peste si în jurul capului.


Produse din aceeasi categorie