Casca Scott Seeker black matt

449 lei 359 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
55.5-59.5cm

Casca pentru ski si snowboard Scott Seeker este un model "All-Mountain", cu o constructie ultra usoara "in-Mold", captuseala detasabila proiectata pentru performanta iar datorita Tehnologiilor "S-Vent System" si "G-Vent System" este bine ventilat.

Specificatii :
Constructie In-Mold cu liner EPS
Sistem fitting MRAS
Sistem ventilatie activ S-Vent
Compatibila cu sistem audio
Sistem ventilatie ochelari G-Vent


Tehnologii :

Mras Fit System Capuseala joaca un rol crucial cand vine vorba de casti de protectie, dupa studii stiintifice amanuntie asupra arterelor, terminatiilor nervoase si puncetlor de presiune de pe cap cei de la Scott au proiectat cel mai confortabil si durabil sistem de fitting pentru castile lor.

In-Mold Construction Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu spuma anit-soc de la interior, castile construite astfel sunt mai usoare decat modelele traditionale.

G-vent Este cel mai avansat sistem de aerisire pentru casti, fantele de admisie plasate pe partea din fata a castii, chiar deasupra ochelarilor, directioneaza fluxul de aer prin cadrul ochelarilor eliminand astfel aerul stagnant ce cauzeaza aburirirea lentilei. Rezultatul este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta.

Active S-Vent Partea superioara a capului genereaza cea mai mare cantitate de caldura. Amplasat pe partea de sus a castii, "Active S-Vent System" este alcatuit din guri de aerisire reglabile, care, atunci când sunt deschise, directioneaza aerul peste si în jurul capului.


Brand: SCOTT

Produse din aceeasi categorie