Casca Smith Quantum Mips Matte Lava/Black

1,469 lei 1,179 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
Smith Quantum Mips este una dintre cele mai performante casti de ski si snowboard. Prin intermediul unui design inovator al exoscheletului si utilizarea tehnologiei Aerocore Koroyd zonele laterale expuse la impact beneficiaza de ranforsari suplimentare. La tehnologiile de impact putem mentiona si sistemul MIPS, un sistem ce a devenit indispensabil pentru castile din gamele premium. Un sistem BOA asigura o fixare perfecta a castii, iar catarama Fidlock ofera o utilizare facila chiar si cu o singura mana. Tehnologia AirEvac permite o potrivire optima a ochelarilor si asigura fluxul necesar de aer util atat in ventilarea utilizatorului cat si a ochelarilor.

Specificatii

Aerocore construction featuring Koroyd
Hybrid shell construction
Exoskeleton zonal-impact protection
MIPS
Boa FS360 fit system
Nanosilver performance lining
Airvac Ventilation
Fidlock buckle
Removable earpads
22 vents
greutate(masura M) 650g
Aerocore Koroyd

Aerocore construction featuring Koroyd

Tehnologia Koroyd ofera o absorbtie optima a impactului, flexibilitate si o mai buna ventilatie in comparatie cu materialele utilizate in mod traditional in constructia unei casti. Kotoyd-ul ocupa foarte putin volum, si, spre deosebire de materialele clasice, absoarbe si converteste mai multa energie inetica in timp ce maximizeaza circulatia aerului si reduce greutatea totala a castii.

MIPS

MIPS

Tehnologia MIPS, un sistem de protectie de top, te mentine in siguranta in cazul impactului, indiferent de directia acestuia.

Air Evac

AirEvac

Sistemul AirEvac permite castilor si ochelarilor Smith sa lucreze impreuna pentru evacuarea aerului cald. De asemenea, castile sunt gandite sa acomodeze perfect ochelarii Smith, pentru maxim de performanta.

Hybrid Shell

Hybrid shell construction

Constructia hibrida Smith combina 2 shell-uri separate pentru a crea o casca aparte. Prin fuzionarea ABS/Inmold s-a obtinut o casca ce incorporeaza cele mai bune caracteristici ale celor 2 tehnologii. Resultalul este un design modern extrem de usor, deloc voluminos si cu o potrivire optima.

Smith Dual Regulator

Smith Dual Regulator

Controlul temperaturii este deosebit de important atunci cand esti pe munte. Sistemul Smith Dual Regulator controleaza independent sectiunea din fata si cea din spate a castii, permitand o temperatura optima chiar si in cele mai aspre conditii meteo. Prin evacuarea caldurii prin gurile de ventilate pozitionate in spatele castii, in timp ce gurile din fata castii sunt inchise, corpul se poate racori intr-un mod natural.

Boa Fit 360

BOA 360 FIT System

Potrivirea optima este dusa la un nou nivel prin intermediul sistemului BOA 360 FIT. Datorita design-ului unic Smith, sistemul BOA este plasat intr-o zona ce permite acestuia deplasarea usoara in interiorul castii pentru un fit optim inclusiv pe verticala.Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie