Ceara Carrot Electrostatic Surfactant 0/-8 grade

289 lei 169 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ceara Carrot Electrostatic Surfactant FF fără fluor este soluția perfectă atunci când vorbim de zăpadă rece, uscată și abrazivă. Această ceară are o structură microcristalină ultrafină unică, ce oferă calități de protecție superioare materialului de bază pentru a rezista la ruperea cerii din cauza căldurii, a efectului static și a frecării. Ceara asigură o alunecare fără fricțiune și este ideală pentru temperaturi de 0°C / -8°C sau mai rece. Este potrivită de asemenea pentru zăpadă contaminată cu particule de praf, murdărie și polen.

Ca urmare a interdicției impuse de FIS asupra tuturor produselor fluorurate, CARROT a creat o gamă de produse fără fluor numită SURFACTANT.
Ceara SURFACTANT reprezintă ultima tehnologie și, în prezent, este cel mai bun aditiv anti-frecare din lume, superior fluorurii. Este un material nanotehnologic care nu alunecă pe baza schiurilor, precum produsele fluorurate, ci acționează acolo unde există frecare, creând un strat foarte subțire și foarte neted. Are cel mai mic coeficient de frecare dintre toate materialele ceramice și rămâne constant atât în prezența, cât și în absența apei, nefiind influențat nici de schimbările de temperatură. Acest material poate fi utilizat sub formă de pulbere / lichid / spray / pastă / gel sau solid combinat cu ceruri de parafină pentru a modifica sau îmbunătăți proprietățile acestora. Ceara nu prezintă niciun dezavantaj, ci are o mulțime de avantaje: îmbunătățește alunecarea și accelerația, menținând aceste caracteristici pentru o perioadă lungă de timp; produsul este clasificat că fiind nepericulos și netoxic.

Specificații

Culoare: negru
Greutate: 100g
Plajă de temperaturi: 0°C / -8°C
Temperatura recomandată pentru fierul de ceară: 130 °C

Brand: CARROT

Produse din aceeasi categorie