Ceara Carrot Surfactant Plus 0/-6 grade

289 lei 169 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Carrot Surfactant Plus Fluro Free este o ceară moale și reprezintă cea mai bună alegere și favoritul incontestabil în condiții de umezeală și căldură. Oferă o bună durabilitate, accelerație mare, viteză finală mai mare și performanțe deosebite atât pe zăpadă naturală, cât și artificială. Poate fi utilizată individual ca ceară de cursă sau ca bază pentru pulberi și alte straturi de acoperire.

Ca urmare a interdicției impuse de FIS asupra tuturor produselor fluorurate, CARROT a creat o gamă de produse fără fluor numită SURFACTANT.
Ceara SURFACTANT reprezintă ultima tehnologie și, în prezent, este cel mai bun aditiv anti-frecare din lume, superior fluorurii. Este un material nanotehnologic care nu alunecă pe baza schiurilor, precum produsele fluorurate, ci acționează acolo unde există frecare, creând un strat foarte subțire și foarte neted. Are cel mai mic coeficient de frecare dintre toate materialele ceramice și rămâne constant atât în prezența, cât și în absența apei, nefiind influențat nici de schimbările de temperatură. Acest material poate fi utilizat sub formă de pulbere / lichid / spray / pastă / gel sau solid combinat cu ceruri de parafină pentru a modifica sau îmbunătăți proprietățile acestora. Ceara nu prezintă niciun dezavantaj, ci are o mulțime de avantaje: îmbunătățește alunecarea și accelerația, menținând aceste caracteristici pentru o perioadă lungă de timp; produsul este clasificat că fiind nepericulos și netoxic.

Specificații

Culoare: galben
Greutate: 100g
Plajă de temperaturi: 0°C / -6°C
Umiditatea aerului: 60 - 100 %
Temperatura aerului: mai mare de 0°C
Temperatura recomandată pentru fierul de ceară: 120 °C

Brand: CARROT

Produse din aceeasi categorie