Acest produs nu este disponibil momentan

Clapari Atomic Hawx Magna 100 Black/Red 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Clăparii Atomic Hawx Magna 100 vin cu construcția Easy-Step-in pentru facilitarea încălțării, asigurând un fit perfect și pe o formă a piciorului mai lată, astfel încât să nu mai fie nevoie să alegeți între confort și performanță. Pentru schiorii ce doresc o construcție rezistentă, pe o formă a piciorului mai lată, Atomic Hawx Magna 100 sunt clăparii perfecți.

Specificații

Categorie: Allmountain
Tehnologie Prolite
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasă din material plastic
Liner / Interior Select Silver
Bandă velcro cu lățimea de 35mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Înclinație la 15 grade
Fit - lat
Greutate: 2.090g / clăpar (la mărimea 265mm)

Dimensiuni Atomic Hawx Prime

Mărime (EU) 39 - 40 40.5 - 41 42 - 43 43.5 - 44 45 - 46 46.5 - 47
Lungime exterioara (mm) 295 305 315 325 335 345
Lățime / last (mm) 100 102 104 106 108 110

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibilă adaptarea perfectă a clăparilor pe picior în doar câteva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx și Backland și se bucură de un succes internațional.

Complete adaptation - Termoformarea mulează atât interiorul clăparului, cât și carcasa acestuia, inclusiv manșeta, rezultând astfel o formă anatomică perfectă. Această tehnologie permite o deschidere de până la 6mm pe lățimea totală a piciorului și până la 10mm pe lățimea totală a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe clăparii Atomic. Acesta îmbunătățește maleabilitatea materialelor utilizate în tehnologia Memory Fit și asigură mai multă aderență în timpul și după procesul de termoformare.Liner clapari cu Memory Fit Silver

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se împart în patru categorii: Bronze, Silver, Gold și Platinum. Urcând în gamă de la Bronze la Platinum, acestea oferă un suport din ce în ce mai bun, sunt mai călduroase, mai durabile și mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorință pentru schiorii începători sau intermediari este să aibă un clăpar confortabil. Când schiorul avansează, își va dori un clăpar cu un transfer mai rapid și precis al mișcării, așadar pe măsură ce clăparii urcă în flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Liner-ul Atomic Memory Fit 3D vine cu zona călcâiului și a gleznei pre-formată pe anatomia piciorului, acest lucru însemnând că linerul își va păstra forma inițială pentru o perioadă mai lungă de timp. În cazul linerelor standard, pentru ca acestea să-și păstreze forma de-a lungul timpului, s-a aplicat spumă Dynashape, aceasta având proprietatea de a se adapta la forma piciorului. Varianta Silver dispune de Dynashape în zona de călcâi, Gold utilizează această spumă în zona de călcâi și zonele laterale, iar Platinum în zona de călcâi, laterale și limbă.

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizată. Aceste zone sunt pe gleznă, lateral și limbă.