Clapari Atomic HAWX Ultra 90W White/Light Blue

1,915 lei 1,339 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
36.5-37
230-235mm
38-38.5
240-245mm
39-40
250-255mm
40.5-41
260-265mm
Atomic Hawx Ultra 90 beneficieaza de o constructie "Progressive Shell", care reduce cu 25% greutatea claparului pentru a creste agilitatea si controlul si o coloana asimetrica "Energy Backbone" ce creste rezistenta si ofera un grip precis. Hawx Ultra 90 W are la interior un liner "Memory Fit 3D Silver" cu izolatie termica 3M Thinsulate, care beneficiaza de zone termoformabile cu un profil deja creat la calcai si glezna, realizanadu-se astfel un balans perfect intre o potrivire desavarsita si un confort excelent.

Specificatii

Categorie: Allmountain
Carcasa din material plastic
True Flex (ramane constant intr-o varietate de temperaturi)
Progressive Shell (sistem de constructie prin care se reduce cu 25% greutatea)
Energy Backbone (coloana centrala ranforsata)
Sistem Memory Fit (termoformare)
Interior - W Liner Atomic Memory Fit 3d Silver cu izolatie termica 3M Thinsulate
Banda velcro cu latimea de 35mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Fit - ingust (last 98mm) Indice Flex 90
Greutate - 1500g/boot (la marimea 245mm)

TRUE FLEX

Suntem obisnuiti sa auzim ca pe vreme rece claparii se rigidizeaza, iar in conditii calde acestia devin mai moi, astfel cei de la Atomic au introdus ”True flex” in constructia carcasei, material exlusiv Atomic, ce ramane constant intr-o varietate de temperaturi.

PROGRESSIVE SHELL

Este o constructie revolutionara ce reduce grosimea carcasei, rezultand o greutate mai mica cu 25% a claparilor pentru agilitate crescuta si ranforsarea anumitor zone cheie pentru mai multa stabilitate si transmisie de putere.

ENERGY BACKBONE

Este o zona ranforsata, asimetrica ce se gaseste pe Hawx Ultra si Hawx Ultra XTD. Aceasta ofera extra putere si mai multa aderenta pe margini pentru un stil sportiv.

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibila adaptarea perfecta a claparilor pe picior in doar cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de termoformare.


TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar mai responsiv, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.


Brand: ATOMIC