Clapari Atomic HAWX Ultra 90W White/Light Blue


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomix Hawk Ultra 90W face parte din noua gama de clapari ultra-usori. Revolutionarul sistem de constructie "Progressive Shell" reduce cu 25% greutatea claparului pentru a creste agilitatea si controlul in timp ce intariturile din zonele cheie asigura o stabilitate si o putere de transfer a miscarilor. Este dotat cu termoformare Memory Fit iar linerul "3D Gold" cu forma speciala pentru calcai si glezna ofera un confort si o fixare mai buna. Cu sistemul Power Shift iti poti regla unghiul si pozitia in clapari iar intaritura asimetrica Energy Backbone aduce un plus de rezistenta, contribuie la un grip precis si transmisia puterii catre canturi.

Specificatii
- Progressive Shell (sistem de constructie prin care se reduce greutatea cu 25%)
- Liner Memory Fit 3D Silver cu izolatie termica 3M Thinsulate
- Energy Backbone este intaritura speciala ce cuprinde glezna si o mica parte din gamba pentru optimizarea transferului de miscare.
- Clape aluminiu 7000 cu microreglaj
- Banda velcro de 40mm

Tehnologii
Progressive Shell
Este o constructie revolutionara Atomic ce reduce greutatea totala a claparilor cu 25% pentru agilitate crescuta in timp ce ranforseaza zone cheie pentru stabilitate si transmisie de putere.
Energy Backbone
asa cum o spune si numele este vorba despre o adevarata coloana vertebrala, asimetrica ce ofera extra putere si aderenta pe margini pentru un stil sportiv.
POWER SHIFT
Aplecarea catre inainte poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte. Aveti astfel o experienta personalizata preferintelor dumneavoastra.
Atomic Power Shift

Tehnologii Liner
Toate linerele Atomic vin cu o constructie asimetrica (limba, zona degetelor, zona superioara, etc.).Cu liner-ul Atomic vei beneficia de cea mai performanta forma anatomica de pe piata si de cel mai bun suport atunci cand schiezi. Linere-le Atomic se sunt de mai multe tipuri (Bronze, Silver, Gold si Platinum) iar tehnologia Memory Fit 3D este implementa doar pe cateva din acestea (Platinum, Gold si Silver). Tipul fiecarui liner este inscriptionat pe limba acestuia. Pe masura ce urcam in gama avem linere ce ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai rezistente in timp, mai calduroase si mai customizabile. Toate linerele Atomic au zone de memorie ce sunt termoformabile pentru o potrivire personalizata. Aceste zone sunt pe glezna (1), lateral (2) si limba (3).
Liner Technology Range Memory Fit 3d

Memory Fit 3D Liner
Memory Fit 3D este un nou liner Atomic ce beneficiaza de zone termoformabile cu un profil deja creat la calcai si glezna ceea ce duce la o potrivire perfecta de la bun inceput. Pentru un plus de confort liner-ul este imbracat intr-un strat confortabil de spuma ce urmareste forma shell-ului exterior. Branturile utilizate sunt marca Sidas ce ofera combinatia optima de suport si confort.
Memory Fit 3D Liner

MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

3M THINSULATE INSULATION
Producatorul Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a crea cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata ceea ce inseama ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii.
Thinsulate Logo


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank