Acest produs nu este disponibil momentan

Clapari Atomic Hawx Ultra 95 S W White/Silver/Dark Blue F21

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Unul dintre modelele de top din gama Hawx Ultra pentru femei, Atomic Hawx Ultra 95 W ofera la interior un liner "Memory Fit 3D Gold" cu izolatie termica 3M Thinsulate ce beneficiaza de zone termoformabile cu un profil deja creat la calcai si glezna, realizanadu-se astfel un balans perfect intre o potrivire desavarsita si un confort excelent. Datorita ranforsarilor adaugate doar in zonele importante, Atomic Hawx Ultra 95 W are greutatea redusa cu 25% fiind gata sa te ajute pe partie in fiecare zi.

Specificatii

Categorie: Allmountain
Tehnologie Prolite
Tehnologie Powershift
Energy Backbone (coloana centrala ranforsata)
Tehnologie True Flex
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasa din material plastic
Interior - Liner Atomic Memory Fit 3d Gold cu izolatie termica 3M Thinsulate
Banda velcro cu latimea de 35mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Posibilitate rotire cuff cu 3 grade
Fit - ingust (last 98mm)
Indice Flex 95
Greutate - 1540g / clapar (la marimea 245mm)

Tehnologii

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibila adaptarea perfecta a claparilor pe picior in doar cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de termoformare.

Liner clapari cu Memory Fit Gold

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar cu un transfer mai rapid si precis al miscarii, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Liner-ul Atomic Memory Fit 3D vine cu zona calcaiului si a gleznei pre-formata pe anatomia piciorului, acest lucru insemnand ca linerul isi va pastra forma initiala pentru o perioada mai lunga de timp. In cazul linerelor standard, pentru ca acestea sa-si pastreze forma de-a lungul timpului, s-a aplicat spuma Dynashape, aceasta avand proprietatea de a se adapta la forma piciorului. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.

Interior clapari 3M Thinsulate

3M Thinsulate

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.
Constructie clapari True Flex

True Flex

Suntem obisnuiti sa auzim ca pe vreme rece claparii se rigidizeaza, iar in conditii calde acestia devin mai moi, astfel cei de la Atomic au introdus ”True flex” in constructia carcasei, material exlusiv Atomic, ce ramane constant intr-o varietate de temperaturi.
Ranforsare clapari Energy Backbone

Energy Backbone

Este o zona ranforsata, asimetrica ce ofera extra putere si mai multa aderenta pe margini pentru un stil sportiv.