Clapari Atomic Magna 110 Black/Red/Anthracite

1,729 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
40.5-41
260-265mm
42-42.5
270-275mm
43-44
280-285mm
44.5-45
290-295mm
45.5-46
300-305mm

Hawx Magna 110 sunt ideali pentru schiorii care cauta un model de clapar rigid, confortabil si rezistent. Noul Hawx Magna vine intr-o carcasa putin mai lata cu un last de 102, iar cu ajutorul tehnologiei Memory Fit, atat partea interioara cat si partea exterioara a claparului se modifica dupa forma piciorului printr-un proces de termoformare. Pentru un confort termic perfect si confort ridicat, cei de la Atomic au utilizat liner-ul Silver cu izolatie termica 3M Thinsulate.

Specificatii :
Categorie: Allmountain
Memory Fit
Last 102 cu volum sporit
Easy Step In (incaltare usoara)
Carcasa din material plastic
Power Shift
Interior: Silver cu izolatie termica 3M Thinsulate
Banda velcro cu latimea de 50mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Fit - lat (last 102mm)
Indice Flex 110
Greutate - 2115g/clapar (la marimea 265mm, cel mai usor clapar din clasa sa)

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una din cele mai rapide metode de termoformare a claparului, personalizeaza claparii doar in cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de customizare a claparului.


TEHNOLOGII LINER

Noul interior Atomic Memory Fit 3d se imparte in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Ele urca de la Bronze la Platinum si ofera un suport din ce in ce mai bun, devenind mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar mai responsiv, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Producatorul Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a crea cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.

POWER SHIFT

Pentru o customizare perfecta, cei de la Atomic au introdus Power Shift pe Hawx Ultra, Hawx Prime si Hawx Magna. Aceasta tehnologie permite o aplecare catre inainte, ce poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte.


Brand: ATOMIC