Clapari Atomic Prime 100 W Black/Gold


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Usor, sportiv si confortabil, Hawx Prime 100 este destinat performantelor allmountain. Model special creat pentru femei, acesta dispune de noul liner Memory Fit 3D Gold cu izolatie termica 3M Thinsulate pentru a mentine picioarele calde si uscate chiar si in conditii extreme. Hawx Prime 100 W asigura un echilibru mai bun si control sporit cu ajutorul tehnologiei Sole Flex. Pentru o personalizare excelenta, modelul vine in dotare cu tehnologiile Memory Fit si Power Shift ce ofera posibilitatea de a ajusta unghiul si flexul claparului .

Specificatii

Categorie: Allmountain
Carcasa din material plastic
Sistem Memory Fit (termoformare)
Sole Flex asigura confort si un transfer mai bun al miscarilor
Power Shift
Interior - Liner W Atomic Memory Fit 3D Gold cu izolatie termica 3M Thinsulate
Banda velcro cu latimea de 40mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Fit - mediu (last 100mm) Indice de flex 100
Greutate 1964mm/clapar (la marimea 245mm)

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una dintre cele mai rapide metode de termoformare, ce face posibila adaptarea perfecta a claparilor pe picior in doar cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de termoformare.


TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar cu un transfer mai rapid si precis al miscarii, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Noul liner Atomic Memory Fit 3D vine cu zona calcaiului si a gleznei pre-formata pe anatomia piciorului, acest lucru insemnand ca linerul isi va pastra forma initiala pentru o perioada mai lunga de timp. In cazul linerelor standard, pentru ca acestea sa-si pastreze forma de-a lungul timpului, s-a aplicat spuma Dynashape, aceasta avand proprietatea de a se adapta la forma piciorului. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.

POWER SHIFT

Pentru o customizare perfecta, cei de la Atomic au introdus Power Shift pe Hawx Ultra, Hawx Prime si Hawx Magna. Aceasta tehnologie permite o aplecare catre inainte, ce poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte.

SOLE FLEX

Zona de flex a fost mutata de pe lateralele claparului catre talpa. Aceasta ofera o suprafata de curbare mai naturala, un echilibru mai bun si control sporit.