Clapari Atomic Redster Club Sport 130 Red/Black

2,399 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
40.5-41
260-265mm
42-42.5
270-275mm
43-44
280-285mm

Redster Club Sport este un clapar super sportiv, fiind varful gamei Club Sport. Special creat pentru schiorii ce cauta un nivel inalt de performanta, acesta vine dotat cu tehnologia Memory Fit ce permite personalizarea sa usor si rapid. Carcasa Progressive Race Shell este realizata din materiale mai groase, dar moi in aceelasi timp, ce ofera o mai buna amortizare si un flex mai progresiv.

Specificatii :
Categorie: Race/Sport
Carcasa Progressive Race
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasa din material plastic
Pozitie inaltata cu 3mm
Interior - Liner Atomic Memory Fit 3d Platinum cu izolatie termica 3M Thinsulate si spuma Dynashape
Banda velcro cu latimea de 55mm
Clape aluminiu 7000 cu microreglaj
Fit - ingust (last 92mm)
Indice Flex 130
Greutate: 2330g/per clapar (la masura 260mm)

MEMORY FIT

Tehnologia Memory Fit este una din cele mai rapide metode de termoformare a claparului, personalizeaza claparii doar in cateva minute. Sistemul este implementat pe gamele Redster, Hawx si Backland si se bucura de un succes international.

Complete adaptation - Termoformarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia, inclusiv manseta, rezultand astfel o forma anatomica perfecta. Aceasta tehnologie permite o deschidere de pana la 6mm pe latimea totala a piciorului si pana la 10mm pe latimea totala a gleznei.

Memolink - Aditiv din plastic, creat special pentru utilizarea pe claparii Atomic. Acesta imbunatateste maleabilitatea materialelor utilizate in tehnologia Memory Fit si asigura mai multa aderenta in timpul si dupa procesul de customizare a claparului.


TEHNOLOGII LINER

Noul interior Atomic Memory Fit 3d se imparte in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Ele urca de la Bronze la Platinum si ofera un suport din ce in ce mai bun, devenind mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar mai responsiv, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Producatorul Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a crea cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.

PROGRESSIVE RACE SHELL

Noul clapar Redster este dotat cu un invelis special, realizat dintr-un material mai gros, dar mai moale. Acest lucru ofera un flex progresiv, o amortizare mai buna si o senzatie a claparului mai supla, ceea ce ajuta la un stil de schi mai agresiv, in toate conditiile.

DYNASHAPE

Este o spuma revolutionara, care se adapteaza instantaneu la forma piciorului si ofera o fixare de lunga durata.


Brand: ATOMIC