Clapari Atomic Waymaker JR 3 Black/White


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Waymaker Jr 3 sunt o optiune excelenta atunci cand sunteti in cautare de o pereche de clapari super confortabili, dar care sa asigure si o sustinere buna piciorului. Modelul detine un flex progresiv, ce ii ajuta pe cei mici la exersarea curbelor si a miscarilor de carving. Linerul Junior Bronze, izolat termic cu 3M Thinsulate, promite sa asgiure piciorul cald si uscat pentru un confort termic optim in cele mai friguroase conditii.

Specificatii

Categorie - Allmountain
Progressive Cuff Design - permite cuff-ului sa flexeze progresiv
Carcasa din material plastic
Interior - Liner cu tehnologia Bronze izolat termic 3M Thinsulate
Clape din plastic + Micro
Indice de flex 40
Greutate - 1303g/clapar (la marimea 245mm)

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar cu un transfer mai rapid si precis al miscarii, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.