Genunchiere PRO-TEC Street Checker

149 lei
Pretul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
S
M
XL
Pro-Tec a stabilit un nou standard cu modelele din seria Street. Acestea sunt confectionate din materiale extrem de rezistente, spuma EVA si capace generoase ce acopera complet zona fara a incomoda miscarile.

Fondata in 1973, Pro-Tec este firma pioniera in domeniul protectiilor pentru sporturile de actiune. Linia de productie a companiei include casti de role / skate / bmx / mountain bike / snowboard, manusi, armuri pentru partea superioara a corpului, cotiere, genunchiere, tibiere si linere pentru casti. Nicio alta companie nu se poate lauda cu o asemenea lista de realizari in domeniul protectiilor precum Pro-Tec, tinand cont in acelasi timp de importanta stilului, pretului si a confortului. Doavada principala este pozitia de top in productia de casti specializate pentru aggressive skating, skateboarding, biking si snowboarding. Pentru design-ul exterior, Pro-Tec imbina stilul clasic cu cel contemporan, cateracteristici ce fac brandul unul dintre cele mai mari in acest domeniu. Dincolo de design, inginerii de la Pro-Tec prefera "shell"-urile robuste, constructiile tip ABS, cu prinderi din otel inoxidabil, curele din material moale si in cazul modelelor de top, tehnologia multi-impact SXP, pentru o performanta de durata.

Alegerea corecta a genunchierelor
Genunchierele sunt esentiale in momentele in care trick-urile nu ies chiar asa cum ar trebui. Genunchierele de ultima generatie sunt mai usoare ca niciodata oferind protectia si flexibilitatea atat de necesare rider-ului. Genunchierele nu ar trebui sa incomodeze miscarile. Cu ele prinse, testeaza felul in care ele se comporta indoind genunchiul.

Este de preferat este sa faceti masuratorile utilizand un centimetru de croitorie conform tabelului de mai jos:

Greutate Masura Zona masura Diametru Role
sub 25 kg XS A 23 - 28cm
B 17 - 20cm
S A 30 - 36cm
B 23 - 28cm
intre 25 si 50 kg M A 38 - 41cm
B 28 - 33cm
peste 50 kg L A 46 - 51cm
B 36 - 41cm
XL A 53 - 58cm
B 43 - 48cm

A: Masoara circumferinta piciorului cu 10 cm deasupra punctului median al genunchiului
B: Masoara circumferinta piciorului cu 10 cm sub punctul median al genunchiului

Vezi mai multe produse PRO-TEC pe site-ul producatorului american.
Brand: PRO-TEC

Produse din aceeasi categorie