Acest produs nu este disponibil momentan

Ghete Baschet Nike Zoom Freak 3 Black/Black/Light Photo Blue/White

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Zoom Freak 3 poarta semnatura lui Giannis Antetokounmpo, jucator grec de origine nigeriana care joaca pentru Milwaukee Bucks in NBA.


Giannis are un stil de joc incredibil de atletic ce imbina pasi masivi, Euro steps ce dezorienteaza adversarii si abilitatea de a juca pe orice pozitie si de a trece de oricine sta in calea sa spre inel. Nike Zoom Freak 3 ii permite lui Giannis sa obtina maximul din arsenalul sau de abilitati si sa-si amplifice impactul asupra jocului. Captuseala ce intoarce energia, izolarea laterala si tractiunea multi-directionala ajuta jucatorii precum Giannis sa creeze spatiu si sa ramana in control.


Euro Step Stabil

Partea frontala din exteriorul pantofului care este din TPU(Thermoplastic Polyurethane) este proiectata pentru una din cele mai eficiente miscari ale lui Giannis, Euro Step. Asta il ajuta pe baschetbalist sa isi mentina piciorul cat mai stabil in timp ce executa miscarea.


Usor si flexibil

Cauciucul de pe talpa exterioara este despartit, astfel se creaza doua puncte de contact, intre acestea se gaseste o parte rigida care reduce greutatea pantofului si ii ofera o flexibilitate sporita.Produs original - Cod Nike DA0694-001 - Skates.ro este magazin autorizat Nike