Acest produs nu este disponibil momentan

Incaltaminte Nike SB Ishod PRM Seafoam/Barely Green/Light Bone/University Red

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Când a venit timpul să creeze modelul său de încălțăminte, Ishod Wair s-a implicat în fiecare etapă, de la început până la sfârșit. Infuzat cu elemente preluate de la pantofii emblematici de baschet din anii '90 și construit cu toată durabilitatea de care ai nevoie, modelul Nike SB Ishod Wair Premium se află la granița dintre stilul original și inovația modernă. Această versiune premium are toate caracteristicile de performanță ale originalului, acum îmbrăcate în matrial catifelat nubuck.

Un salut pentru anii '90
Zona din plasă care oferă o respirabilitate mai bună a piciorului are părți din plastic flexibil care amintesc de aspectul pantofilor de baschet din anii '90. Swoosh-ul inversat de la călcâi amintește de Nike Air Darwin și de prima dragoste a lui Ishod, baschetul.

Nike React Performance
Talpa Nike React este fabricată dintr-o spumă ușoară și durabilă, care oferă un nivel de receptivitate foarte înalt și ajută la îmbunătățirea senzației pe placă.

Talpă îmbunătățită
Design-ul oferă durabilitatea și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a reduce timpul de rodaj. Modelul de pe talpă în formă de herringbone îți oferă maximul de aderență în punctele cele mai importante.

Specificații

Strap-ul din mijloc îmbrățișează și susține piciorul pe întreaga durată a purtării.
Materialul premium nubuck de pe partea superioară adaugă un plus de durabilitate.

Produs original - Cod Nike SB DM0752-001 - Skates.ro este magazin autorizat Nike SB