Kit Rampa Pliabila Jumpack Stage 3

1,419 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program

Pentru prima data in istoria sporturilor extreme, avem acum o rampa usoara pe care o poti lua oriunde ai merge! Dezvoltata de aproape zece ani de o echipa de rideri BMX, rampa JUMPACK poate fi transportata ca un rucsac, permitand utilizatorului sa realizeze un kicker personal, oriunde, in mai putin de 10 secunde! JUMPACK este conceputa pentru a schimba modul in care privim imprejurimile, pentru a crea oportunitati care nu existau inainte, pentru a face imposibilul posibil.

Jumpack Stage 3 este editia mai mare a modelului Jumpack, oferind 3 rampe intr-una, pentru incepatori si profesionisti! Alcatuita din unitati complete de punte, care pot fi desfasurate in stilul „Transformator”, rampa este gata foarte rapid cu minim de efort. Aceasta poate fi desfacuta in mai putin de 15 secunde urmand procedura din instructiunile incluse.

Caracteristici

Design antiderapant
Sistemul anti-alunecare patentat „Limpet” asigura ca Jumpack ramane in locul instalarii, fara a se misca si fara a aluneca atunci cand este folosita
Portabila cu adevarat - Maini libere!
Usora, cu doar 6 kg, rampa Jumpack este conceputa pentru a fi luata peste tot si vine cu propriul rucsac personalizat pentru transport
Design modular
Rampa este conceputa pentru a se integra cu rampele prietenilor. Mai multe rampe Jumpack pot fi conectate unele langa altele pentru a forma rampe mai mari, fara a fi nevoie de hardware suplimentar.

Dimensiuni:
Lungime: 137 cm
Latime: 33 cm
Inaltime: 43 cm


Brand: JUMPACK

Produse din aceeasi categorie