Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Nitro Cosmic White Pearl 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Legăturile Nitro Cosmic pentru femei oferă o potrivire confortabilă ieșită din comun și este echipată cu tehnologiile și soluțiile prietenoase Nitro pentru a crea un flex și feel cât mai versatile care te vor ajuta să parcurgi întregul traseu cu ușurință. De asemenea, modelul oferă un design minimalist universal pentru toate tipurile de teren și beneficiază de un flex iertător și caracteristici ușor de utilizat, perfecte pentru persoanele care iubesc virajele, pow slashing și să își folosească propriul stil pe pârtiile marcate.

Specificatii

Flex 6
Sasiu Women's Transmission
Asym Highback
Footbed cu canting 3°
Amortizare Eva
Strap pentru glezne Comfort Premium
Strap pentru varful bootului B.E.S.T Convertible
Catarame din aluminiu forjat

Tehnologii

Premium Comfort Ankle Strap

Dezvoltată pentru a oferi combinația perfectă de transfer de mișcare și confort. Căptușeala 3D termoformată și coloana vertebrală internă 3D oferă un răspuns rapid, în timp ce spuma cu densitate de 35° adaugă un confort foarte bun.


B.E.S.T Convertible Toe Strap

Indiferent de modelul de boots, toe strap-ul nostru oferă o potrivire sigură și confortabilă.


Aluminium Speedwheel Buckles

Cea mai puternică și mai ușoară cataramă din aluminiu combinată cu finețea unei roți Speedwheel din polimer. Aceste catarame funcționează ca un vis și durează o veșnicie.


Nitro Minidisk

2x4 Mini Disc with Angle Lock Feature

O suprafata mai mica de contact se traduce prin utilizare a flexului initial al placii. Posibilitatea de blocare a discului iti permite reglarea unghiului legaturii inainte de montajul pe placa.


2x4 Cable Reinforced Connectors

Cabluri din otel inoxidabil sunt inserate in strap-uri, pentru un plus de rezistenta.


Easy Entry Ratches

Tehnologia Easy Entry păstrează în afara legăturii ankle strap-urile pentru o fixare cât mai ușoară a boot-ului în legătură.