Legaturi snowboard Rome Arsenal yellow 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Cu un highback ce se preteaza la orice tip de teren si cu mixul perfect intre flex si putere oferit de catre design-ul UnderWrap, Rome Arsenal sunt legaturile pe care te poti baza cand vine vorba de plimbari off piste, piste amenajate sau prin park. Fie ca iti plac virajele din scurt in timp ce faci o tura prin padure, coborarile simple pe partie sau sariturile Rome Arsenal vor fi alegerea perfecta oferindu-ti doza necesara de putere sau flexibilitate atunci cand este cazul.

Flex 7


HighBack Rotation Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.
HighBack Rotation

UNDERWRAP TECHNOLOGY Realizata pe 3 nivele de greutate pentru diferite modele de legaturi ale Rome, tehnologia Underwrap sta la baza performantei pe legaturi ca Targa, 390 Boss si Madison. Cu o parghie marita energia este transmisa direct catre marginile placii iar legatura este libera in acelasi timp pentru miscare laterala. Traducerea acestei tehnologii: "flex corect".
UNDERWRAP TECHNOLOGY

SF BASEPLATE: Un baseplate puternic, rezistent la socuri cu un profil indreptat catre performanta datorita adaugarii fibrelor scurte de sticla compozitului traditional de nylon.
Unibody Baseplate

SUBBASE PAD: Orice legatura are nevoie de absorbtie pentru a anula vibratiile si a imbunatatii performanta. Fiecare legatura Rome are o insertie la baza pentru a face acest lucru.
SUBBASE PAD

CONTOUR ANKLE STRAP Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.
CONTOUR ANKLE STRAP

CONFORMIST TOE STRAP Un design original Rome ce isi poate modela forma si dovedeste in continuare ca poate surclasa legaturile high-end ale altor producatori.
CONFORMIST TOE STRAP

Arsenal Highback Ofera tot ceea ce iti poti dori de la un highback. Este usor si cu un raspuns rapid la miscari.
Arsenal Highback


Produse din aceeasi categorie