Legaturi snowboard Rome Brass Bone White 22/23

1,499 lei 1,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M/L
39-44
Legăturile Rome Brass oferă performanță ridicată grație construcției FullWrap și o combinație de flex și forță potrivită tuturor riderilor. Highback-ul este specific anatomiei feminine și asigură simultan atât controlul zonei de călcâi, cât și un confort superior. Este un model esențial pentru categoria all-mountain și diversele stiluri de snowboarding.

Specificații

Flex 6
Platformă FullWrap
Ankle Strap Pureflex
Toe Strap ProGrip
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

TehnologiiFull Wrap Heelhoop

FullWrap Heel Hoops

Reproiectată, recalibrată și reenergizată, platforma FullWrap reprezintă puterea pură și un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un șasiu robust, rezistent, căruia îi place să fie dus la extrem.

Pureflex Ankle Strap

Pureflex Ankle Strap

Un strap deosebit de ușor cu un flex mediu.

ProGrip Toe Strap

ProGrip Toe Strap

Acest strap este prezent pe legăturile Rome din gama medie și gama high-end. Acest strap este construit pe un schelet realizat din TPU completat cu o pânză realizată din material elastic preformat cu aderență ridicată.


V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O altă modalitate prin care Rome îmbină flexul cu elasticitatea este reprezentată de baseplate-urile V-rod. Atât în varianta normală, cât și în varianta lor Ultralight, avem o zonă care conectează degetul mare cu partea exterioară a călcâiului. În același timp, baseplate-ul este ușor mai ridicat în zona degetului mic și pe interiorul călcâiului. Acest mod de construcție oferă o bună transmitere a mișcării față/spate și o bună flexibilitate laterală. Flexul plăcii este astfel utilizat într-un mod natural prin reducerea suprafeței de contact între placă și legături.

Fast Entry

Fast Entry

Legăturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigură o potrivire rapidă și ușoară a boot-ului în legătură. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea să rămână deschise în timp ce îți vei potrivi boot-ul în legătură.

BombProof Buckles

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singură bucată din aluminiu forjat pentru o mai bună aderență și durabilitate. Construite cu o zonă mai largă a dinților pentru o mai bună prindere, acest lucru facilitează cuplarea cu clichet și oferă o protecție sporită împotriva uzurii.Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie