Legaturi snowboard Rome Cleaver Stale 22/23

2,249 lei 1,799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
L/XL
44-46
Legăturile Cleaver sunt receptive și puternice. În construcția lor au fost integrate nylon infuzat cu carbon la highback, o platformă FullWrap reproiectată și un pad DuraCush pentru absorbția maximă a impactului. În combinație cu tehnologia ProFlex din ankle strap, aceste legături sunt construite pentru a avansa la cel mai înalt nivel, pentru a dansa pe hardpack și, nu în ultimul rând, pentru a-ți etala EuroCarve-ul.

Specificații

Flex ajustabil 7-9
Platformă FullWrap
Tehnologie Pivot Mount Max
Ankle Strap Proflex
Baseplate-uri cu infuzie de carbon
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

TehnologiiFull Wrap Heelhoop

FullWrap Heel Hoops

Reproiectată, recalibrată și reenergizată, platforma FullWrap reprezintă puterea pură și un transfer maxim de energie. Platforma FullWrap este un șasiu robust, rezistent, căruia îi place să fie dus la extrem.

Pivot Mount

Pivot Mount Max

O tehnologie exclusivă Rome, aceasta este implementată pe legăturile Black Label și oferă 5 poziții simetrice și 20 de poziții adiționale pentru un control de neegalat privind poziția strap-ului și suportul pe care acesta îl oferă. Se pot monta în poziția cea mai de sus pentru suport, în poziția cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex tradițional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrică pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur și simplu slăbești, rotești și strângi.

UltraLight Ankle Strap

Proflex Ankle Strap

Construcție exclusivă Rome compusă din 2 prinderi ce permite rider-ilor customizarea suportului pe care îl oferă strap-ul de gleznă prin modificarea tensiunii. Pad-ul pretensionat din spumă EVA permite maxim de stabilitate la tensionare mică pentru riderii ce doresc un suport mai permisiv. Cu cât se tensionează mai mult cele 2 prinderi, cu atât crește rigiditatea strap-ului. Design minimalist și greutate extrem de redusă.


V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O altă modalitate prin care Rome îmbină flexul cu elasticitatea este reprezentată de baseplate-urile V-rod. Atât în varianta normală, cât și în varianta lor Ultralight, avem o zonă care conectează degetul mare cu partea exterioară a călcâiului. În același timp, baseplate-ul este ușor mai ridicat în zona degetului mic și pe interiorul călcâiului. Acest mod de construcție oferă o bună transmitere a mișcării față/spate și o bună flexibilitate laterală. Flexul plăcii este astfel utilizat într-un mod natural prin reducerea suprafeței de contact între placă și legături.

DuraCush

DuraCush

DuraCush este un material din poliuretan folosit în construcția footbed-urilor și a pad-urilor poziționate sub base-plate pentru a asigura o bună absorbție a șocurilor și pentru a face ca legăturile să fie cât mai confortabile.
Datorită procesului său unic de turnare prin termo-expansiune, DuraCush este hiperrezistent la temperaturi scăzute, în timp ce materialele tradiționale se rigidizează adesea și au un impact negativ asupra legăturilor în zilele în care contează cel mai mult. Indiferent de temperatură, DuraCush își păstrează proprietățile de absorbție a impactului, asigurând un transfer al mișcărilor foarte bun și o plimbare cât mai lină.

Fast Entry

Fast Entry

Legăturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigură o potrivire rapidă și ușoară a boot-ului în legătură. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea să rămână deschise în timp ce îți vei potrivi boot-ul în legătură.


BombProof Buckles

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singură bucată din aluminiu forjat pentru o mai bună aderență și durabilitate. Construite cu o zonă mai largă a dinților pentru o mai bună prindere, acest lucru facilitează cuplarea cu clichet și oferă o protecție sporită împotriva uzurii.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie