Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Rome Crux Black 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


O versiune simplificata a tehnologiei Underwrap este prezenta pe legaturile Rome Crux, unde scheletul acesteia are 3 puncte de conexiune ce ofera o buna transmitere a fortei catre canturi dar si flexibilitate laterala. Ambele strap-uri au un design minimalist, cu flex moderat pentru un plus de confort dar si o diminuare a greutatii.

Flex 5


Customization

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.Wrap Technology Platforms


AsymWrap Technology

AsymWrap Technology

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop si tehnologia UnderWrap prezenta intr-un singur punct, pozitionata sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentreaza pe obtinerea unei legaturi flexibile si cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine si sunt axati pe freeride si freestyle.


Flex With Pop

Highback Crux

Crux Highback

In timp ce diferite modele din colectia Rome au combinatii diferite de flexibilitate si tarie toate sunt construite pe conceptul de flex asimetric, caracteristica ce ofera mai mult suport pentru miscarile laterale. Pe langa rigiditatea atat de necesara in snowboarding pentru o buna transmitere a miscarii catre canturile placii, ai nevoie in acelasi timp de flexibilitate si libertate in zona mediana pentru cursivitate in viraje si trick-uri.
Highback-ul legaturilor Crux este gandit pentru o optima transmitere a miscarii catre cantul din spate.

Asymetric Heelhoop

AsymWrap and Wrap Heel Hoops

Tehnologia super usoara UnderWrap este o alta componenta cheie prin care se mentine echilibrul intre tarie si flexibilitate a legaturilor Rome. Prin pozitionarea sub baseplate a capetelor heel hoop-urilor se face o parghie ce mareste transferul de energie catre legaturi. Rezultatul este o transmitere fidela a miscarilor rider-ului catre canturile placii. In acelasi timp heel hoop-urile se pot torsiona lateral oferind astfel un plus de cursivitate.Connected Comfort

Pureflex Ankle Strap

Pureflex Ankle Strap

Un strap deosebit de usor cu un flex mediu.
Puregrip Toe Strap

Puregrip Toe Strap

Strap-ul OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.

Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.