Legaturi snowboard Rome Guild W White Trees 22/23

1,649 lei 1,319 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
S
35-39
Pentru riderii care sunt în căutarea unor legături încărcate cu tehnologii de customizare, dar ultra ușoare în același timp, Rome Guild sunt alegerea potrivită. Baza V-Rod Ultralight și scheletul AsymWrap aduc un echilibru între forța trimisă către canturi, flexibilitatea laterală și greutatea diminuată. Guild poartă semnătura Rome a customizării prin simplificarea tehnologiei PivotMount ce permite riderilor modificarea flex-ului în funcție de preferințe.

Specificații

Flex ajustabil 5-7
Platformă Asymwrap
Tehnologie Pivot Mount
Ankle Strap Proflex
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

TehnologiiPivot Mount

Pivot Mount

O tehnologie exclusivă Rome, aceasta este implementată pe legăturile Vice și Guild și oferă 4 poziții cu 16 modalități de configurare pentru un control foarte bun privind poziția strap-ului și suportul pe care acesta îl oferă. Se pot monta în poziția cea mai de sus pentru suport, în poziția cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex tradițional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrică pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur și simplu slăbești, rotești și strângi.

UltraLight Ankle Strap

Proflex Ankle Strap

Construcție exclusivă Rome compusă din 2 prinderi ce permite rider-ilor customizarea suportului pe care îl oferă strap-ul de gleznă prin modificarea tensiunii. Pad-ul pretensionat din spumă EVA permite maxim de stabilitate la tensionare mică pentru riderii ce doresc un suport mai permisiv. Cu cât se tensionează mai mult cele 2 prinderi, cu atât crește rigiditatea strap-ului. Design minimalist și greutate extrem de redusă.

V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O altă modalitate prin care Rome îmbină flexul cu elasticitatea este reprezentată de baseplate-urile V-rod. Atât în varianta normală, cât și în varianta lor Ultralight, avem o zonă care conectează degetul mare cu partea exterioară a călcâiului. În același timp, baseplate-ul este ușor mai ridicat în zona degetului mic și pe interiorul călcâiului. Acest mod de construcție oferă o bună transmitere a mișcării față/spate și o bună flexibilitate laterală. Flexul plăcii este astfel utilizat într-un mod natural prin reducerea suprafeței de contact între placă și legături.


AsymWrap Technology

AsymWrap Technology

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop și tehnologia UnderWrap prezentă într-un singur punct, poziționată sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentrează pe obținerea unei legături flexibile și cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine și sunt axați pe freeride și freestyle.

Fast Entry

Fast Entry

Legăturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigură o potrivire rapidă și ușoară a boot-ului în legătură. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea să rămână deschise în timp ce îți vei potrivi boot-ul în legătură.

BombProof Buckles

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singură bucată din aluminiu forjat pentru o mai bună aderență și durabilitate. Construite cu o zonă mai largă a dinților pentru o mai bună prindere, acest lucru facilitează cuplarea cu clichet și oferă o protecție sporită împotriva uzurii.Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie