Legaturi snowboard Rome Shift White 2019


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Legaturile Rome Shift sunt varianta ultra-usoara, cu o constructie bazata pe material plastic durabil, ce ofera performanta esentiala si flexibilitate. Noile strap-uri ofera o fixare solida si confortabila dar si o reducere a greutatii, fata de anul precedent. Optiunile de customizare fundamentale, precum rotatia highback-ului si pozitionarea strap-ului asigura ca Shift poate fi adaptat sa se potriveasca stilului individual al rider-ului.

Flex 5


Customization

Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


Flex With Pop

unibody Baseplate

UNIBODY BASEPLATE

Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.

Highback Shift

Shift Highback

Highback-ul Shift este construit sa fie foarte usor si aliniat din punct de vedere anatomic, cu flex potrivit pentru stiluri variate de snowboarding.Connected Comfort

Contour Ankle Strap

Contour Ankle Strap

Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.

OpenForm Toe Strap

OpenForm Toe Strap

Noul strap OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.

Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Produse din aceeasi categorie