Legaturi snowboard Rome Targa Black 2020

1659 lei 999 lei
Prețul include TVA
Livrare gratuită prin curier
Data estimată de livrare:
Disponibilitate: ÎN STOC la magazinul Skates din București
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
L/XL
42-48.5

Legaturile Rome Targa sunt preferate de rider-ul profesionist Stale Sandbech deoarece ii permit sa isi puna in valoare capacitatile tehnice si creativitatea. Highback-ul PowerChord impreuna cu scheletul metalic ,Full UnderWrap, ofera o conexiune completa cu canturile placii. Tehnologia patentata PivotMount Max si posibilitatea suplimentara de ajustare a flexului incorporata in strap-ul de la 45 de grade ofera rider-ului posibilitatea de ajustare rapida a suportului oferit de legaturi in functie de stilul adoptat.

Flex ajustabil 8-10


Customization

Pivot Mount

Pivot Mount Max

O tehnologie exclusiva Rome, acesta este implementata pe legaturile Katana si ofera 5 pozitii simetrice si 20 de pozitii aditionale pentru un control de neegalat privind pozitia strap-ului si suportul pe care acesta il ofera. Se pot monta in pozitia cea mai de sus pentru suport, in pozitia cea mai de jos pentru permisivitate sau central pentru un flex traditional. Acest sistem permite de asemenea reglarea asimetrica pentru diferite tipuri de suport lateral. Pur si simplu slabesti, rotesti si strangi.

Can't In The Back

Can't In The Back

Sistemul exclusiv Rome de canting a highback-ului permite reglarea acestuia in aliniament cu piciorul pastrand un unghi confortabil. O setare de 3 grade este deja prezenta direct din cutie insa acestea mai pot fi ajustate inca 6 grade pentru cei ce doresc o pozitie mai larga pe placa si au nevoie de canting suplimentar.Iti permite sa ramai in control pe placa indiferent de pozitia pe care o alegi.


Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


Tool-Free Yes, I Cant binding foot bed

O customizare ce nu necesita unelte si ofera rider-ului posibilitatea schimbarii unghiului footboard-ului. Prin schimbarea acestui unghi rider-ul obtine mai multa putere si control calcai-varf. Un unghi mai mare de cantare presupune de asemenea mai putina presiune pe genunchi iar picioarele obosesc mai greu.


UnderWrap Technology Platforms


UnderWrap Technology

UnderWrap Technology

Concept original Rome SDS, aceasta tehnologie presupune patru puncte de prindere pentru heel hoop, din care 2 sunt pozitionate sub degete. Rezultatul este un bun transfer catre canturile placii prin intermediul parghiei astfel formate, in timp ce se pastreaza flexul lateral.


Flex With Pop

Highback Targa

Targa Highback

In timp ce diferite modele din colectia Rome au combinatii diferite de flexibilitate si tarie toate sunt construite pe conceptul de flex asimetric, caracteristica ce ofera mai mult suport pentru miscarile laterale. Pe langa rigiditatea atat de necesara in snowboarding pentru o buna transmitere a miscarii catre canturile placii, ai nevoie in acelasi timp de flexibilitate si libertate in zona mediana pentru cursivitate in viraje si trick-uri.
Highback-ul Powerchord cu care sunt echipate legaturile Targa este cel mai rigid si responsiv din colectia Rome SDS fiind preferat de riderii ce doresc un transfer de miscare rapid si fara compromisuri.

Full UnderWrap Heelhoop

Full UnderWrap and UnderWrap Heel Hoops

Tehnologia super usoara UnderWrap este o alta componenta cheie prin care se mentine echilibrul intre tarie si flexibilitate a legaturilor Rome. Prin pozitionarea sub baseplate a capetelor heel hoop-urilor se face o parghie ce mareste transferul de energie catre legaturi. Rezultatul este o transmitere fidela a miscarilor rider-ului catre canturile placii. In acelasi timp heel hoop-urile se pot torsiona lateral oferind astfel un plus de cursivitate.V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O alta modalitate prin care Rome imbina flexul cu elasticitatea este reprezentata de baseplate-urile Vrod. Atat in varianta normala cat si in varianta lor Ultralight avem o zona care conecteaza degetul mare cu partea exterioara a calcaiului. In acelasi timp baseplate-ul este usor mai ridicat in zona degetului mic si pe interiorul calcaiului. Acest mod de constructie ofera o buna transmitere a miscarii fata/spate si o buna flexibilitate laterala. Flexul placii este astfel utilizat intr-un mod natural prin reducerea suprafetei de contact intre placa si legaturi.Connected Comfort

UltraAdjust Ankle Strap

UltraAdjust Ankle Strap

Legaturile Katana, Targa si DOD includ cele mai avansate strap-uri ale Rome SDS pentru optimizarea confortului si un control curat asupra placii. In cazul unui strap se urmareste posibilitatea reglajului fin a responsivitatii in timp ce pentru celalalt strap focus-ul este pe greutate redusa si un profil mediu de flex.
Prezente pe Targa acest model ofera 3 modalitati simple de ajustare a flexului.Supportive UltraAdjust Ankle Strap

Supportive Flex Position

Mid UltraAdjust Ankle Strap

Mid Flex Position

Max UltraAdjust Ankle Strap

Max Flex PositionAux Grip Toe Strap

AuxGrip Toe Strap

Un toe strap futurist, obtinut prin injectie. Se foloseste un tipar auxetic pentru o prindere de neegalat.

Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie