Legaturi snowboard Split Union Expedition Forest Green 2021

1,809 lei 1,539 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
M
41-43
L
43.5+

De cand exista splitboarduri a existat si compromisul unei urcari usoare in detrimentul unei calitati scazute a coborarii. Un lucru neplacut tinand cont de faptul ca petreci cateva ore urcand pe munte pentru ture incredibile in powder, asa ca iti doresti sa ai o coborare epica. Union a decis sa ia masuri si s-a implicat in incercarea de a rezolva aceasta problema.


Flex Mediu - Rigid


Technologii

Tip Disc: Split Disk Voile

Expedition nu doar ca arata exact ca legaturile traditionale de la Union dar si functioneaza la fel de bine. In comparatie cu restul, sistemul de prindere al modelului Expedition ii permite placii tale sa functioneze normal.

Baseplate: Duraflex™ CB SP2 - Union foloseste cel mai bun nylon existent pe piata, pentru durabilitate si confort. Dupa folosirea nylonului, baseplateul St Expedition devine si mai rigid, o adevarata masinarie backcountry.

Multi-Density Thermoformed EVA - Spuma injectabila densa ce livreaza o amortizare incredibila a socurilor si vibratiilor, plus un flex natural si confort.

Nonstick Gas Pedal - s-a aplicat un strat Non-Stick™ peste spuma EVA asa ca nu mai trebuie sa iti faci griji ca s-ar putea pune gheata pe footbed sau pe highback

Inchizatori: Magnesium Buckles - fabricate printr-un proces high-tech, inchizatorile din magneziu sunt de 4 ori mai dure decat aluminiul, dar au jumatate din greutatea lor. In plus, magneziul este usor reciclabil.

Highback: EXP2 - Se ajusteaza cat ai pocni din degete si treci usor de la touring mode la riding mode

Hex Grip Toe Straps - Multiple posibilitati de reglaj. Fabricat dintr-un cauciuc super durabil, termoplastic, si care se ataseaza perfect pe varful boot-ului, mentinandu-l in pozitia perfecta.

Forged Heelcups - rigide si rezistente

Split Process

Pasul 1: Roteste pin-ul de siguranta pentru a debloca legatura, apoi scoate-l de la jumatatea baseplateului pentru a permite legaturii sa se roteasca.
Pasul 2: Roteste legatura la 90˚ pentru a o debloca si pentru a permite portiunii din centru a splitboardului sa se separe.
Pasul 3: Trage in sus pentru a scoate legatura de pe placa. Repeta cei 3 pasi cu cea de-a doua legatura.
Pasul 4: Deblocheaza clipsurile din capetele placii si desfa cele doua jumatati ale placii.
Pasul 5: Plaseaza legaturile in mijlocul placii.
Pasul 6: Pune pin-ul in partea din fata a legaturii si apoi roteste pentru a o fixa in pozitie. Repeta pasul 3,4,5 si 6 cu cealalta legatura si esti gata de urcare. Pentru a monta legaturile pentru riding urmeaza pasii 1-6 in ordine inversa.

Brand: UNION

Produse din aceeasi categorie