Acest produs nu este disponibil momentan

Longboard Landyachtz 9 Two 5 Wolf Blue

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Landyachtz a introdus conceptul de stabilitate în disciplina de downhill. Atunci când depășești limite de viteză vrei să fii sigur că ești lipit de placă, iar W concave-ul de pe placă se asigură de lucrul ăsta, indiferent câtă forță centrifugă este aplicată. Dacă luăm în considerare și faptul că este un board simetric, atunci Landyachtz 9 two 5 este una dintre cele mai polivalente plăci de pe piață.

Specificații

Lungime deck: 102.1cm
Lățime deck: 24.9cm
Construcție: Arțar
Tip concav: mediu
Flex: rigidă
Profil: drop down
Axe Bear Grizzly Gen 5
Roți 70mm Boss Hawgs White Stoneground
Rulmenți Bear Spaceball Abec 7

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Drop Down
Deck-urile cu zona picioarelor coborâtă suplimentar oferă cea mai stabilă placă, iar buzunarele create te lipesc de placă. Fiind mai aproape de asfalt va fi de asemenea mai ușor să dai talpă și să frânezi.

Deep Cave
Forma deep concave este gândita să te țină foarte bine pe placă în timp ce adaugă un plus de responsivitate și control în manevrarea board-ului.

Drop Through
Construcția Drop Thru te apropie mai mult de sol și mărește stabilitatea fără a sacrifica din manevrabilitate.

Symmetrical
În general utilizată pentru plăcile specializate de freeride și downhill, această formă simetrică permite rider-ului să se dea fie regular, fie switch fără a-și schimba stance-ul pe placă.