Longboard Landyachtz 9 Two 5 Wolf Blue

1,490 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Aceasta placa a introdus conceptul de stabilitate in disciplina de downhill. Atunci cand depasesti limite de viteza vrei sa fii sigur ca esti lipit de placa, iar W concave-ul de pe placa se asigura de lucrul asta, indiferent cata forta centrifuga este aplicata. Daca luam in considerare si faptul ca este un board simetric, atunci Landyachtz 9 two 5 este una dintre cele mai polivalente placi de pe piata.

Specificatii

Lungime deck: 102.1cm
Latime deck: 24.9cm
Constructie: Artar
Tip concav: mediu
Flex: rigida
Profil: drop down
Axe Bear Grizzly Gen 5
Roti 70mm Boss Hawgs White Stoneground
Rulmenti Bear Spaceball Abec 7

100% Artar Canadian

Realizat din cele mai bune fibre gasite in Canada de est, artarul canadian este deosebit de rezistent si totodata cel mai bun lemn din lume pentru constructia placilor.

Drop Down

Deck-urile cu zona picioarelor coborata suplimentar ofera cea mai stabila placa, iar buzunarele create te lipesc de placa. Fiind mai aproape de asfalt va fi de asemenea mai usor sa dai talpa si sa franezi.

Deep Concave

Concave-ul gandit sa te tina foarte bine pe placa in timp ce adauga un plus de precizie in transferul miscarii si control in manevrarea board-ului.

Drop Thru

Constructia Drop Thru te apropie mai mult de sol si mareste stabilitatea fara a sacrifica din manevrabilitate.

Symmetrical

In general utilizata pentru placile specializate de freeride si downhill, aceasta forma simetrica permite rider-ului sa se dea fie regular, fie switch fara a-si schimba stance-ul pe placa.

Made in Canada

Ohhh Canada Eh!

Brand: LANDYACHTZ

Produse din aceeasi categorie