Longboard Landyachtz Osteon Observer 35.5


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .Longboard-ul Landyachtz Osteon Observer a fost upgradat in acest sezon, fiind mai orientat catre race. Drop-ul din fata iti ofera un punct de referinta pentru a te asigura ca ai pus piciorul unde trebuie de fiecare data. Concave-ul mediu este foarte placut si te tine foarte bine in pozitie indiferent de viteza pe care o ai. Cu o coada mai scurta in comparatie cu modelele precedente, Landyachtz Osteon este mai usoara si mai sprintena ca niciodata. Cu un design realizat de catre cowboy-ul Landyachtz, Osteon Observer poarta amprenta vizibila a lui Billy Bones.

Specificatii

Lungime deck: 35.25 inch
Latime deck: 9.5 inch
Constructie: Artar/Fibra de sticla
Tip concav: mediu
Flex: rigida
Profil: top mount
Grip: negru cu logo
Axe Bear Grizzly 845 Black
Mini Zombie Hawgs 70 mm
Rulmenti Bear Ceramic Spaceball

100% Artar Canadian

Realizat din cele mai bune fibre gasite in Canada de est, artarul canadian este deosebit de rezistent si totodata cel mai bun lemn din lume pentru constructia placilor.

Wheel Wells

Decupajele pentru roti reduc riscul de "wheel bite", prin marirea distantei dintre deck si roata. Indiferent de procedura de obtinere, decupajele pentru roti permit fie montarea unor roti mai mari, fie axe foarte "loose".

Fibra de sticla

Fibra de sticla este utilizata la interior atat pentru un plus de rezistenta cat si pentru extra elasticitate.

Micro Drop

Presata in placa, zona de micro drop iti ofera o buna sustinere a piciorului si mai multa parghie.

Modificarea ampatamentului

Poti customiza ampatamentul axelor astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau. De la un ampatament mai mic, pentru o placa agila, la un ampatament mai mare pentru un plus de stabilitate.

Made in Canada

Ohhh Canada Eh!