Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Bliss Venus Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Mănușile Level Venus au un design unic și sunt perfecte pentru schioarele all-mountain. Materialul folosit în crearea acestui model de mănuși este rezistent la apă, iar pe palmă a fost folosită piele de capră impermeabilă.

Specificații

Fit: Natural
Materiale: Țesătură rezistentă la apă, palmă din piele de capră impermeabilă
Indice termic: 4000 - foarte călduroase
Izolație: Multilayer PrimaLoft și căptușeală moale tratată poligienic
Caracteristici: Membra-Therm Plus, tratament antibacterian "polygiene", interior îmblănit, manșetă cu blană în interior, șnur de siguranță, strap ajustabil

Level ThermoPlus 4000

ThermoPlus 4000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 4000 este garantat pentru temperaturi de până la -22 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Manusi cu Primaloft

Multilayer PrimaLoft

Țesătură izolatoare moale, impermeabilă, care oferă o bună respirabilitate. Spre deosebire de penele de gâscă, aceasta nu reține apă, oferind astfel un confort termic optim chiar și în condiții de umezeală.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 8174-LG-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level