Manusi Level Butterfly Eclipse

649 lei 519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
6.5
XS
7
S
Level Butterfly este cel mai popular model de mănuși de snowboard cu protecții, special creat pentru doamnele și domnișoarele pasionate de snowboard. Interiorul realizat din 4way Stretch Fleece este detașabil iar la exterior avem material sintetic rezistent la apă, sistem de aerisire în partea superioară și ranforsare din kevlar în zona palmei. La interior Butterfly oferă protecție fermă în zona încheieturii datorită tehnologiei BiomeX Protection, în timp ce membrana Membra-Therm Plus formează o barieră impermeabilă care păstrează mâinile uscate. Manșeta înalta cu arici pe încheietură se reglează foarte ușor și ține zăpada la distanță.

Specificatii

Fit: relaxat
Construcție: material sintetic impermeabil și întărituri din Kevlar în palmă și pe vârfurile degetelor
Indice termic: 3000 - călduroase
Impermeabilitate: complet impermeabile datorită membranei Membra-Therm Plus
Caracteristici: protecții Biomex, manșete lungi, șnururi de siguranță (storm leash), mănusi interioare detașabile din fleece, sistem de ventilație, zonă specială pentru ștergerea ochelarilor

Tehnologii

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -15 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Strap cu arici

Strap cu arici

Strap-ul cu arici de la încheieturi oferă posibilitatea de a fixa mănușile cu ușurință, pentru a putea fi purtate pe sub sau peste geacă, în funcție de preferințe.
Snur elastic

Manșetă cu șnur elastic

Șnurul elastic oferă posibilitatea de a strânge manșeta peste geacă, pentru a împiedica pătrunderea zăpezii în manușă.
Protecții Biomex

Biomex© special pentru femei

Cu formă ergonomică și design special realizat pentru femei, protecțiile pentru încheieturi Biomex previn fracturile, putând fi purtate cu sau fără mănuși interioare.

Alege-ți măsura potrivită!

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 1041-WG-63 - Skates.ro este magazin autorizat Level

Brand: LEVEL

Produse din aceeasi categorie