Manusi Level Cayman Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Orice descriere a modelului Cayman este de prisos. Trebuie doar să-l vezi ... și să-l încerci. Moale, elegant, călduros.

Specificatii

Manusa din piele impermeabila de capra
Izolatie termica ThermoPlus 4000
Izolatie Multiplayer Primaloft
Izolatie Cashmere Lining
Manseta ingusta cu velcro

Tehnologii

Manusi cu Thermo 4000

Thermo+ 4000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -22 grade Celsius.
Manusi cu Primaloft

PrimaLoft

Material moale, calduros care spre deosebire de penele de gasca nu retine apa, oferind astfel confort termic chiar si in conditii de umezeala.
Manusi cu Cashmere Linig

Cashmere Lining

Cașmir. Nu este piesa celor de la Led Zeppelin. Și nici materialul. Ci este un indicator al unui finisaj incredibil de moale, rezultat din utilizarea unor fibre delicate, care sunt foarte mătăsoase la atingere. Această țesătură este fabricată în Italia, folosind tehnologii avansate, și este de trei ori mai izolantă decât lâna de oaie.

Alege-ti masura potrivita!

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 3362-UG-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie