Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Junior Mitt Goldenrod

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level Junior Mitt are un design modern si durabil fiind preferat de catre cei mici datorita avantajelor pe care le ofera si imprimeurilor atragatoare. La exterior avem tesatura din micro-fibre ce resping apa, iar la interior avem "Hydrofill" tesatura moale, calduroasa si tehnologia "Membra Therm Plus" care formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza confortul si pastreaza mana uscata. Manseta este lunga cu inchidere ajustabila pe incheietura. Clasificare "ThermoPlus 3000" recomandat pentru temperaturi minime de -17C.

Specificatii

Constructie din material rezistent si impermeabil
Manseta lata cu inchidere ajustabila
Captuseala Fiberfill

Tehnologii

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -17 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level copii
Tabel masuri manusi Level copii
Produs original - Cod Level 4152-JM-58 - Skates.ro este magazin autorizat Level