Manusi Level Matrix Under Olive Green


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Matrix Under este un model performant, calduros si foarte rezistent. Captuseala detasabila din material "4way Stretch Fleece", la exterior avem tesatura rezistenta la apa si sistem de aerisire in partea superioara si ramforsare din kevlar in zona palmei. Tehnologia "Membra Therm Plus" reprezinta o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata. Inchidere ajustabila Dubla tip "Velcro" este pozitionata atat deasupra cat si pe incheietura, pentru o fixare ferma. Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii

- Constructie din material impermeabil
- Tehnologie Membra Therm plus
- Material Fleece la interior
- Ranforsari din Kevlar
- Interior detasabil
- Manseta dublu ajustabila, ingusta din neopren


Tehnologii :
Thermo+ 2000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 1124-UG-14 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie