Manusi Level Phantom Mitt Black

599 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
8
M
9
L
Modelul de mănuși Level Phantom reprezintă dezvoltarea naturală a mănușilor de protecție. Datorită noii forme ale protecțiilor BIOMEX, care sunt mai scurte și ajustate, mănușile îmbină perfect stilul cu protecția de care ai nevoie în fiecare zi.

Specificații

Fit: Natural
Materiale: piele de capră impermeabilă
Indice termic: 3000 - Călduroase
Izolație: Fiberfill și material tricotat
Caracteristici: Membra-Therm Plus, protecții Freeski Biomex Evolution, amortizare de șocuri pe palmă, manșetă scurtă, șnur de siguranță, strap ajustabil, căptușeală detașabilă din Fleece, tratament impermeabil pentru piele

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -17 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Level Safety Leash

Safety Leash

Denumite și safety leash sau storm leash, sunt extrem de utile pentru a ține mănușile atașate de încheieturi atunci când nu le porți, dar cu siguranță nu vrei să le pierzi sau să le rătăcești.
Level Waterproof Leather Treatment

Waterproof Leather Treatment

Piele tratată special care protejează împotriva frigului. În același timp, pielea este impermeabilă, iar proprietățile sale structurale asigură o protecție eficientă împotriva umezelii.
Level Freeski Biomex Evolution

Protecții Freeski Biomex Evolution

Concepută special pentru schiori, protecția Biomex este mai scurtă și mai subțire pentru a facilita prinderea bețelor de schi.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 1054-UM-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level

Brand: LEVEL

Produse din aceeasi categorie