Manusi Level Sneaker JR Fucsia


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Sneaker JR este un model inovator si versatil cu un design unic. La interior avem "Level Loft Premium" tesatura moale ce respinge apa si tehnologia "Membra Therm Plus" care formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata. Exterior din tesatura elastica, rezistenta la apa cu insertii din silicon imprimat pe toata zona palmei si degete. Clasificare "ThermoPlus 3000" recomandat pentru temperaturi minime de -15C.

Specificatii

- Constructie din material rezistent si impermeabil
- Insertii de silicon in palma
- Manseta crosetata ingusta


Tehnologii :
Thermo+ 3000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level copii
Produs original - Cod Level 4128-JM-30 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie