Manusi Level SQ Jr CF Goldenrod

639 lei 359 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
6
XXS
7
S
8
M
Inspirat din modelul de top pentru adulți Level SQ CF și adaptat pentru micii schiori pasionați, modelul SQ Jr CF face parte din gama de mănuși "Racing" și garantează protecție, căldură și performanță. Realizat cu tehnologii de ultimă generație, la interior avem căptușeală din microfibre Thinsulate, ce oferă un plus de căldură și izolația Suisse Wool, un material natural, moale ce nu reține mirosurile și păstrează mâna uscată. Construcție din piele impermeabilă de capră, cu protecții pe partea superioară și manșete scurte, cu închidere ajustabilă tip "Velcro". Clasificarea ThermoPlus 3000 se recomandă pentru temperaturi minime de -17C.

Specificații

Fit: natural
Materiale: piele naturală de capră la exterior și în palme, 100% impermeabile; ranforsări din Superfabric® pe degete
Indice termic: 3000 - călduroase
Izolație: Thinsulate® și căptușeală din lână tratată poligienic
Caracteristici: protecții pentru articulație și degete, design sublimat pe manșete
Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -17 grade Celsius.

Thinsulate

Această țesătură din micro-fibre este de zece ori mai subțire și mai ușoară decât alte materiale sintetice. Thinsulate păstrează eficient aerul cald la interior și împiedică formarea de zone reci pe mănușă.

Protecție pentru degete și mâini

Acest model vine cu padding pe degete și pe deasupra articulațiilor pentru a oferi schiorilor protecția de care au nevoie la antrenament și în timpul competițiilor.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 4112-JG-58 - Skates.ro este magazin autorizat Level

Brand: LEVEL

Produse din aceeasi categorie