Ochelari Alpina Big Horn black matt QV gold

1,099 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Alpina Big Horn QV ofera ofera vizibilitate excelenta multumita lentilelor sferice si cadrului cu unghi de vizibilitate de plus 180 de grade. Avand tehnologiile Comfort Frame si Skid Grip, precum si o structura flexibila, modelul Big Horn QV se va aseza excelent pe forma fetei si a castii. Lentilele polarizate elimina disconfortul creat de lumina reflectata si sporesc contrastul. Datorita proprietatilor fotocromatice, lentilele se vor adapta cu usurinta conditiilor meteorologice, inchizandu-si sau deschizandu-si nuanta.

Specificatii

Contrast imbunatatit si minimizarea reflexiilor, precum si a stralucirii datorita unui filtru de polarizare de inalta calitate
Lentile Varioflex cu autocentrare pentru o vizibilitate optima in toate conditiile de iluminare
Ventilatie optima si vizibilitate fara ceata datorita gurilor de aerisire din lentila
Confort ridicat fara puncte de presiune datorita ramei flexibile a ochelarilor de protectie
Se aseaza bine si nu aluneca datorita benzii de cap cauciucate
Lentilele cu 100% protecție UV-A, -B, -C asigura protectie excelenta a ochilor

Tipul lentilei: S2 - S3

Lentila S2-S3

Dimensiunea ramei: L40

Dimensiunea ramei L40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta mare intre ochi.

Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Aerisirile din lateral si in partea inferioara a ochelarilor, cu capace speciale din spuma permit o miscare continua a aerului, in interiorul ochelarilor. Acest lucru disperseaza umezeala, impiedicand aburirea ochelarilor.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble impiedica aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru impiedica umezeala sa formeze un strat inchis. Astfel, lentilele nu se aburesc si vederea ramane clara.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglinda. Acestea protejeaza impotriva stralucirii extreme si a luminii infrarosii.
Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii cu Quattro Varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci lumina este filtrata, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea, tehnologia Quattro Varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Lentila sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.
Venting Lens

Venting Lens

Orificiile de aerisire din lentila asigura o directionare precisa a fluxului de aer, prevenind eficient aburirea.
Produs original - Cod Alpina A7205734- Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie