Ochelari Alpina Double Jack Planet Q-LITE black matt

699 lei 419 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
DOUBLE JACK PLANET este o pereche de ochelari ce oferă o vedere clară a tuturor obstacolelor viitoare, fie că este vorba de un strat de gheață sau de schimbări climatice. Modelul DOUBLE JACK PLANET reprezintă cea mai sustenabilă pereche de ochelari de schi ALPINA de până acum. Niciodată, o pereche de ochelari ALPINA nu a avut un impact mai mic de CO2! Toate componentele DOUBLE JACK PLANET Q-LITE conțin o componentă durabilă. Materialele din spuma folosite sunt fabricate în totalitate din uleiuri bio, iar materialele plastice reciclate, cum ar fi plasele de pescuit, servesc drept bază pentru curele și piese suplimentare. În plus față de materialele inovatoare și durabile, DOUBLE JACK PLANET are multe caracteristici ALPINA dovedite. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur. Rama ochelarilor este confortabilă și are un sistem de ventilație bine gândit. Pentru a împiedica alunecarea ochelarilor de schi de pe cască, cureaua pentru ochelari are inserții de silicon Skid Grip, este reglabilă individual și deosebit de elastică.

Specificatii

Lentila are aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Lentila dubla tratata anti-aburire, prevazuta cu zone de ventilatii
Cadru cu 2 straturi de spuma pentru un confort sporit
Cadru prevazut cu ventilatii
Strat din silicon pe interiorul strap-ului
Cadru OTG (permite purtarea ochelarilor de vedere)

Tipul lentilei : S2

Lentila S2


Dimensiunea ramei: M30

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta medie intre ochi
Dimensiunea ramei M30Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Lentila Sferica

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.

Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Ochelari fara rama - Rimeless

Rimless

Spre deosebire de ochelarii conventionali, in cazul carora fixarea cadrului se face pe partea din fata a lentilelor, ochelarii fara rama presupun fixarea cadrului pe partea din spate. Avem un camp vizual mai larg si in acelasi timp, acumularea zapezii proaspete pe marginea cadrului va fi prevenita.

Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.

Produs original - Cod Alpina A7285831 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie