Ochelari Alpina Nakiska Q-LITE black/olive matt

399 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mai mare nu este întotdeauna mai bun. O pereche de ochelari trebuie să se potrivească. Acesta este ceea ce îi permite să stea confortabil pe față, să se potrivească bine cu casca și să împiedice curenții de aer să intre. ALPINA NAKISKA este modelul perfect pentru dimensiunile unei fețe medii. Designul modern fără cadru, cu lentile panoramice cilindrice, face ca ochelarii de schi să fie super cool fără a fi cei mai mari. Dar sunt suficient de mari pentru a fi purtați peste o pereche de ochelari normali. Lentila Q-LITE îmbunătățește contrastele și, astfel, accentuează vederea atunci când se merge pe zăpada adesea fără contur.

Specificatii

Imbunatateste contrastul, face ca culorile sa apara mai bogate si ofera o vedere mai clara
Lentila cu oglinda reflecta razele infrarosii daunatoare
Nu se incetoseaza datorita acoperirii Fogstop de pe interiorul lentilei
Are o ventilatie ideala in interior
Protectie 100% impotriva razelor UV-A, B si C

Tipul lentilei: S1

Lentila S1

Dimensiunea ramei: M40

Dimensiunea ramei M40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 4cm si distanta medie intre ochi.

Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Hicon

Hicon

Hicon este denumirea pentru nuanța portocalie a lentilei. Această colorare are proprietatea de a crește semnificativ contrastele ce permit ca vederea să fie mai clară și mai bună. Atributul este util în condiții de iluminare difuză, cum ar fi ceața sau ninsoarea.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Over the Glasses

Over the Glasses

Tehnologia OTG este concepută în așa fel încât să existe suficient volum interior și spațiu lateral pentru rama ochelarilor de vedere.
Tehnologie Quattroflex Lite

Quattroflex Lite

Ochelarii cu tehnologia quattroflex lite au lentile ce imbunatatesc contrastul, astfel incat culorile sunt mai evidentiate.
Produs original - Cod Alpina A7280834 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie