Ochelari Alpina Nakiska QV white/gold sapphire

899 lei 539 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mai mare nu este intotdeauna mai bun. O pereche de ochelari trebuie sa se potriveasca. Acesta este ceea ce ii permite sa stea confortabil pe fata, sa se potriveasca bine cu casca si sa impiedice curentii de aer sa intre. ALPINA NAKISKA este modelul perfect pentru dimensiunile unei fete medii. Designul modern fara cadru, cu lentile panoramice cilindrice, face ca ochelarii de schi sa fie super cool fara a fi cei mai mari. Dar sunt suficient de mari pentru a fi purtati peste o pereche de ochelari normali. Lentila QVM este polarizata, imbunatateste contrastul si are un strat usor oglindit. Acest lucru face ca Alpina Nakiska QV sa fie ideal pentru oricine doreste sa vada mai multe.

Specificatii

Lentile polarizate care au rolul de a elimina lumina reflectata si de a spori contrastul
Lentile fotocromatice care se inchid/deschid in functie de lumina
Lentila are pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Lentila dubla tratata anti-aburire, prevazuta cu zone de ventilatii
Cadru cu 2 straturi de spuma pentru un confort sporit
Cadru prevazut cu ventilatii
Strat din silicon pe interiorul strap-ului

Tipul lentilei: S2 - S3

Lentila S2

Dimensiunea ramei: M40

Dimensiunea ramei M40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta medie intre ochi.

Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Tehnologie Varioflex

Varioflex

Este o tehnologie care permite lentilelor sa se adapteze conditiilor meteorologice. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie).

Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Ochelari fara rama - Rimeless

Rimless

Spre deosebire de ochelarii conventionali, in cazul carora fixarea cadrului se face pe partea din fata a lentilelor, ochelarii fara rama presupun fixarea cadrului pe partea din spate. Avem un camp vizual mai larg si in acelasi timp, acumularea zapezii proaspete pe marginea cadrului va fi prevenita.

Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.

Produs original - Cod Alpina A7276811 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie