Ochelari Alpina Nakiska QV white/gold sapphire

899 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mai mare nu este intotdeauna mai bun. O pereche de ochelari trebuie sa se potriveasca. Acesta este ceea ce ii permite sa stea confortabil pe fata, sa se potriveasca bine cu casca si sa impiedice curentii de aer sa intre. ALPINA NAKISKA este modelul perfect pentru dimensiunile unei fete medii. Designul modern fara cadru, cu lentile panoramice cilindrice, face ca ochelarii de schi sa fie super cool fara a fi cei mai mari. Dar sunt suficient de mari pentru a fi purtati peste o pereche de ochelari normali. Lentila QVM este polarizata, imbunatateste contrastul si are un strat usor oglindit. Acest lucru face ca Alpina Nakiska QV sa fie ideal pentru oricine doreste sa vada mai multe.

Specificatii

Imbunatateste contrastele, minimizeaza reflexiile si filtreaza lumina difuza care distrage atentia datorita tehnologiei Quattroflex.
Lentile de inalta calitate, cu efect de autocenzurare
Se aseaza bine si nu aluneca datorita benzii de cap cauciucate
Protectie 100% UV-A, B si C
Vedere fara ceata cu ajutorul unui sistem inteligent de ventilatie

Tipul lentilei: S2

Lentila S2

Dimensiunea ramei: M40

Dimensiunea ramei M40
Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta medie intre ochi.

Air Frame Venting System

Air Frame Venting System

Guri de aerisire în părțile laterale și în partea inferioară a ochelarilor, cu capace speciale din spumă permit o mișcare continuă a aerului în interiorul ochelarilor. Acest lucru dispersează umezeala, împiedicând astfel lentilele să nu se abureasca.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.
Doublelens Thermoblock

Doublelens Thermoblock

Camera de aer dintre lentilele duble împiedică aburirea lentilei interioare.
Fogstop

Fogstop

Un strat de acoperire ce nu este neted, ci aspru - la nivel microscopic. Acest lucru împiedică umezeala să formeze un strat închis. Astfel, lentilele nu se aburesc și vederea rămâne clară.
Mirror

Mirror

Pe lentila sunt aplicate mai multe straturi de oglindă. Acestea protejează împotriva strălucirii extreme și a luminii infraroșii.
Tehnologie Quattro Varioflex

Quattro Varioflex

Ochelarii cu tehnologia quattro varioflex au lentile polarizate si fotocromice, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie). De asemenea,tehnologia quattro varioflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Skid Grip

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ochelarii raman fixati tot timpul.
Produs original - Cod Alpina A7276811 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie