Ochelari Alpina Panoma Magnetic black matt Q/S


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Panoma Mag Q+S este un model foarte bine stilizat care va impresiona utilizatorul indiferent de conditiile meteorologice. Potrivirea este ideala pentru orice forma a fetei sau tip de casca, iar cadrul cu doua straturi de spuma permite purtarea ochelarilor de vedere. Lentilele fabricate din policarbonat sunt tratate anti-aburire si ofera protectie UV . Deasemenea lentile sunt duble, polarizate si au proprietatea de a spori contrastul si de a elimina lumina puternic reflectata.

Specificatii

Lentile polarizate care au rolul de a elimina lumina reflectata si de a spori contrastul
Cadru cu 2 straturi de spuma pentru un confort sporit
Cadru OTG (over the glasses)

Tipul lentilei: S1-S3

Tip lentila S1-S3


Dimensiunea ramei: L40

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi
Dimensiunea ramei L40Tehnologie Quattroflex

Quattroflex

Ochelarii cu tehnologia quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.
Lentila Magnetica

Magnetic Lens

Cu lentilele magnetice vei avea la dispozitie posibilitatea de a alege intre lentilele deschise specifice conditiilor meteo nefavorabile sau cele inchise specifice zilelor insorite. Ele se schimba usor datorita sistemului de fixare pe baza de magneti. Printr-o simpla miscare, lentilele pentru soare se pot atasa sau detasa, oferindu-va astfel, confortul vizual dorit.

Tehnologie Ventilare Lentila

Venting Lens

Fantele de aerisire incorporate in lentile asigura ventilarea optima a acestora, prevenind in mod eficient aburirea ochelarilor.
Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Produs original - Cod Alpina A7080031 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina