Ochelari Alpina Pheos JR Q-LITE rose/pink

249 lei 199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Modelul Alpina Pheos Jr HM, disponibil si in varianta pentru copii, este proiectat special cu un cadru, fara rama, cu un unghi de vizibilitate de peste 180 de grade. Lentilele cilindrice beneficiaza de tehnologia Thermoblock pentru a preveni condensul. Iar pentru un aspect cat mai modern si o protectie ridcata impotriva radiatiilor, lentilele au aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglindire.

Specificatii

Cadru cu un strat de spuma
Cadru prevazut cu ventilatii
Lentila dubla tratata anti-aburire

Tipul lentilei : S2

Lentila S2


Dimensiunea ramei: S30

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 3cm si distanta mica intre ochi
Dimensiunea ramei S30Lentila cu camp vizual de peste 180 de grade

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.
Comfort frame

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Hinge Band

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Produs original - Cod Alpina A7239852 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie