Ochelari Alpina Twist Five QVM+ black matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Ochelarii Alpina Twist Five QVM+ beneficiaza de un design sportiv si este echipat cu tehnologia QuattroVarioflex. Lentila oglinda este polarizata si fotocromica, stratul special Fogstop previne aburirea, iar stratul hydrophobic face ca apa si murdaria sa alunece foarte usor de pe lentile, pentru o vizibilitate perfecta. Datorita bratelor cu inclinare ajustabila Alpina Twist Five QVM+ se va potrivi pe orice fizionomie.

Specificatii

Lentile polarizate care au rolul de a elimina lumina reflectata si de a spori contrastul
Lentile fotocromice care se inchid/deschid in functie de lumina
Brate ajustabile
Hardcase pentru depozitarea ochelarilor

Tipul lentilei : S1-S3


Tehnologii lentile

Cel mai important organ senzorial al omului este ochiul. Cu o greutate de doar 7 grame si cu un diametru de aproximativ 25milimetri, ofera 90% din perceptia noastra senzoriala. Ochii nostri sunt deosebit de vulnerabili, mai ales in timpul practicarii sporturilor de iarna sau a celor pe apa. Pentru fiecare 1000 metri altitudine, radiatia UV creste cu pana la 20%. Pe langa aceasta, zapada si apa reflecta 95% din lumina, comparat cu doar 6% in cazul unei suprafete normale. Radiatia UV si vantul cu viteza mai mare de 10km/h pot cauza daune ireversibile ochiului uman. Ochii sunt protejati in mod natural de catre gene, secretia lacrimilor, ploape si clipit. Totusi, protectie aditionala si, mai important, protectie completa poate fi oferita doar de catre ochelarii de soare. Acestia protejeaza impotriva radiatiilor tip UVA, UVB si UVC. Lumina solara este compusa dintr-o varietate de unde electromagnetice de diferite lungimi (nm). Toate lentilele Alpina ofera 100% protectie UV-A, UV-B si UV-C, iar lentilele oglinda ofera protectie chiar si impotriva radiatiei in Infra-rosy. Lentilele sunt disponibile in categorii de protectie (0,1,2,3 si 4) si sunt foarte rezistente la spargere datorita standardului inalt de calitate.Ochelarii cu tehnologia quattroflex au lentile polarizate, deci este filtrata lumina, astfel incat sursele puternice de lumina care orbesc, sunt reduse. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza orientarea rapida.


Este o tehnologie care permite lentilelor sa se adapteze conditiilor meteorologice. In functie de intensitatea luminii, lentilele isi inchid sau deschid nuanta in mod automat (fotocromie).

Specificatii ochelari

Lungime brat
Dimensiuni cadru

Greutate ochelariQuattro Varioflex

Case Inclusive

Fogstop

HydrophobicAdaptable nosepad

Adjustable inclination

2 component design

Optimized AirflowProdus original - Cod Alpina A8594531 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina