Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Atomic Four Pro HD Photo All Black 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Fabricati din materiale reciclate in proportie de 30 pana la 35%, ochelarii Atomic Four Pro HD PHOTO nu te vor dezamagi niciodata, indiferent de vreme si de locul in care te afli. Lentilele fotocromatice HD raspund automat la schimbarile de lumina pentru a oferi intotdeauna expunerea si contrastul optime, in timp ce lentilele duble cilindrice ofera un camp vizual incredibil pe langa vederea foarte clara. Cadrul Live Fit asigura confort ridicat si fit personalizat, compatibil cu ochelarii de vedere. In plus, sistemul Sealed Lens te protejeaza in fiecare clipa de pulverizarile de zapada si de ceata, facand in acelasi timp ca schimbarea lentilelor sa fie rapida si usoara.

Specificatii

Cadru Live Fit si OTG
Lentila extra inclusa in pachet
Spuma Adaptive LF Tri-Layer
Materiale reciclate 30 pana la 35%
Medium Fit

Specificatii lentila

HD Photo Lens
Anti-fog Inner Lens (AC)
Lentila cilindrica dubla
Sealed Lens System
Strat hidrofob

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru


Lentila S1-S4

Lentila S1-S4

Lentila S0

Lentila S0

Tehnologii

HD Photo Lens

Lentilele fotocromatice HD Photo Atomic reactioneaza la schimbarile de lumina si ofera un contrast si o claritate perfecta.

Sealed Lens System

Sistemul Sealed Lens blocheaza vantul si apa pentru a evita umezeala, a nu se produce ceata si a avea o vizibilitate excelenta. In plus, schimbarea lentilelor devine extrem de usoara.

Strat hidrofob

Un strat durabil care respinge umezeala si murdaria: vizibilitate ridicata indiferent de conditii.

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

Anti-fog Inner Lens

Ochelarii Atomic Four Q HD beneficiaza de o lentila interioara care ofera de 8 ori mai multe proprietati anti-ceata decat standardele din industrie.