Ochelari Atomic Revent Q ML Blue/Blue


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Ochelarii Atomic Revent Q sunt noua gama premium dedicata oricarui tip de vreme. Ceea ce ii scoate in evidenta este sistemul foarte facil de schimbare a lentilei si bineinteles calitatea. Dimensiunea medie ii fac potriviti pentru o gama larga de fizionomii si vin echipati cu 2 lentile, una pentru soare (S1) si una pentru ceata (S3). Ambele lentile sunt rezistente la zgarieturi si tratate anti aburire. Sistemul Live Fit contribuie si el la o buna potrivire in functie de fizionomia riderului.


Specificatii
Specificatii: - Lentile tratate impotriva aburirii
- Sistemul Quick Click Lens
- Lentila de schimb
- Sistem Live Fit

Pachetul contine 2 lentile :


1. Blue Multilayer

percent
Lumina care patrunde prin lentila
Cifra aratata in interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

2. Light Yellow Multilayer

percent
Lumina care patrunde prin lentila Cifra aratata in interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.


Tehnologii
Tehnologie Frame
Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.
Quick Click Lens
Este un sistem mecanic ce permite schimbarea lentilelor in cateva secunde: atunci cand vremea se schimba pur si simplu schimbi o lentila cu cealalata. ochelarii vin echipati cu o lentila de soare si una pentru vreme inchisa (S1 si S3).
Quick Click Lens

Wide Field of Vision
Forma cadrului iti ofera un unghi foarte cuprinzator, atat lateral cat si vertical astfel incat cadrul abia este vizibil in momentul utilizarii.
Diferite dimensiuni de cadru
Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.
Medium Fit
Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.
Live Fit
Este una diuntre inovatiile ce face ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instat pe conturul fetei.
Live Fit

Strap-uri cu insertii de silicon
Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii
Margini articulate ale frame-ului
Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.
Helmet Compatibility


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank