Ochelari Atomic Revel Photocromic Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomic Revel ML este confortabil si precis, potrivit pentru orice tip de vreme. Forma ramei asigura un camp vizual excelent in timp ce lentila sferica dubla fotocromica este rezistenta la zgarieturi si tratata anti-aburire. Tehnologia Live Fit urmareste conturul fetei pentru a se potrivi pe fata fiecaruia, iar posibilitatea prinderii pe casca asigura o fixare ferma.

Specificatii

- Compatibili cu castile de protectie
- Live Fit Frame
- Lentile sferice Zeiss
- Posibilitatea de a schimba lentila
- 100% Protectie UV

Tehnologii

Pachetul contine 1 lentila :


1. Blue Multilayer

percent
Lumina care patrunde prin lentila
Cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tehnologie Frame
Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.
Diferite dimensiuni de cadru
Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.
Medium Fit
Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.
Live Fit
Este una dintre inovatiile ce face ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.
Live Fit

Strap-uri cu insertii de silicon
Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii
Margini articulate ale frame-ului
Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.
Helmet Compatibility

Photocromic Lens
Abilitatea lentilei de a se inchide si deschide la culoare in functie de intensitatea luminii. In cazul unei zile intunecate, cu nori sau precipitatii nuanta va fi cea mai deschisa pentru a lasa maxim de lumina sa patrunda, iar in timpul unei zile cu soare nuanta lentilei va fi una inchisa, pentru a permite trecerea a cat mai putina lumina.
Photocromic Lens

Easy Lens Switch
Sistem simplu si rapid de schimbare a lentilei.
Easy Lens Switch


Produse din aceeasi categorie