Ochelari Atomic Revel Racing Blue


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Daca doresti un camp vizual bun, claritate si o aerodinamica buna, atunci ochelarii Revel Racing sunt cei mai potriviti pentru tine. Rama de marime medie cu Live Fit urmareste conturul fetei iar campul vizual sus-jos, stanga-dreapta este de neegalat. Ei vin cu un grad sferic top, lentile duble cu aspect de oglinda, iar lentilele speciale ZEISS sunt anti-zgarieturi, anti-ceata si rezistente la lovituri.


Specificatii

- Sistem Live Fit
- Lentile sferice tratate impotriva aburirii
- Sistem Quick Click
- Strap cu insertii silicon pentru o fixare ferma pe casca
- 100% Protectie UV

Pachetul contine 2 lentile :


1. Blue Multilayer

percent
Lumina care patrunde prin lentila
Cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

2. Light Blue Multilayer

percent
Lumina care patrunde prin lentila Cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.


Tehnologii

Tehnologie Frame
Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.
Wide Field of Vision
Forma cadrului iti ofera un unghi foarte cuprinzator, atat lateral cat si vertical astfel incat cadrul abia este vizibil in momentul utilizarii.
Diferite dimensiuni de cadru
Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.
Medium Fit
Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.
Live Fit
Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.
Live Fit

Strap-uri cu insertii de silicon
Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii
Margini articulate ale frame-ului
Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca, iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.
Helmet Compatibility

Easy Lens Switch
Sistem simplu si rapid de schimbare a lentilei.
Easy Lens Switch