Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Atomic Revent Q HD Red F21

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ochelarii Revent Q HD fac parte din gama de top Atomic si sunt echipati cu cea mai performanta lentila, HD, pentru super contrast si profunzime. Tehnologia Live Fit asigura o potrivire perfecta cu forma fetei, iar posibilitatea de a schimba lentila, datorita sistemului Quick Click Lens, iti asigura zile lungi la partie, indiferent de conditiile de luminozitate.

Specificatii

Cadru Live Fit
Quick Click Lens System
Medium Fit
Carcasa dura si sac microfibra incluse in pachet
Lentila extra inclusa in pachet

Specificatii lentila

Lentile sferice HD
Anti-fog Inner Lens (AC)
Anti-scratch Outer Lens (lentile rezistente la zgarieturi)
Live Fit Technology
Sistem Quick Click

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru


Red HD

Red HD

Lentila de soare, tip S2-S3
Yellow HD

Yellow HD

Lentila de ceata, tip S1-S2

Tehnologii

Spherical Lenses

Spherical Lenses

Lentilele sferice se curbeaza orizontal si vertical in jurul fetei, oferindu-le ochelarilor un aspect bombat. Toate lentilele sferice sunt realizate prin injectie si ofera o claritate maxima si un camp vizual foarte bun.
Quick Click Lens

Quick Click Lens

Este un sistem mecanic ce permite schimbarea lentilelor in cateva secunde: atunci cand vremea se schimba pur si simplu schimbi o lentila cu cealalata.
Live Fit

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

HD Lens

Lentilele HD Atomic maresc contrastul si ofera o redare corecta din punct de vedere optic a obiectelor, indiferent de tipul de luminozitate. Pe langa aplicarea in straturi a layer-elor aceasta tehnologie presupune utilizarea cristalelor ce impart lumina alba in cele 6 spectre ale sale iar ca rezultat avem o lentila polivalenta, perfect adaptabila pentru o mai mare varietate de tipuri de luminozitate.

Anti Fog & Scratch

Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent Q Stereo utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai potent decat standardele de pe piata.

Clasa optica 1

Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsia si oboseala ochilor, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conforma standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).

Tehnologie Frame

Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.

Wide Field of Vision

Forma cadrului iti ofera un unghi foarte cuprinzator, atat lateral cat si vertical astfel incat cadrul abia este vizibil in momentul utilizarii.

Diferite dimensiuni de cadru

Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite, ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.

Medium Fit

Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.

Articulated Outriggers

Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca, iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.

Strap-uri cu insertii de silicon

Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii