Ochelari Atomic Revent Q Stereo White W21

1,099 lei 879 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Pentru o buna potrivire in functie de fizionomia utilizatorului, ochelarii Atomic Revent vin in dotare cu un cadru de dimensiune medie alaturi de sistemul Live Fit ce urmareste conturul fetei si asigura tot confortul. Modelul vine la pachet cu doua lentile, una pentru soare (S3) si una pentru ceata (S1), astfel sunt dedicati oricarui tip de vreme. Ambele lentile beneficieaza de tratamente anti-ceata si anti-zgarieturi si se bucura de un sistem foarte facil ce permite schimbarea lentilei doar cu un simplu clic.

Specificatii cadru

Medium Fit (profil mediu al ochelarului)
Live Fit (adaptare rapida la conturul fetei)
Adaptive Tri-Layer Foam (3 straturi de spuma pentru o potrivire perfecta pe conturul fetei)
Articulated Outriggers (banda elastica cu articulatii pe cadru)
Silicone-coated Strap (strat de silicon aderent pe interiorul benzii elastice)
Lentila de schimb
Carcasa dura protectoare pentru lentila de schimb

Specificatii lentila

Lentile sferice Double Lens
Anti-fog Inner Lens (AC)
Anti-scratch Outer Lens (lentile rezistente la zgarieturi)
Stereo Lens Technology
Sistem Quick Click

Specificatii lentila

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru
Red Stereo

Red Stereo

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat mai multa lumina trece; cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Pink-Yellow Stereo

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat mai multa lumina trece; cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tehnologii

Spherical Lenses

Spherical Lenses

Lentilele sferice se curbeaza orizontal si vertical in jurul fetei, oferindu-le ochelarilor un aspect bombat. Toate lentilele sferice sunt realizate prin injectie si ofera o claritate maxima si un camp vizual foarte bun.
Quick Click Lens

Quick Click Lens


Este un sistem mecanic ce permite schimbarea lentilelor in cateva secunde: atunci cand vremea se schimba pur si simplu schimbi o lentila cu cealalata. Ochelarii vin echipati cu o lentila de soare si una pentru vreme inchisa (S1 si S3).

Live Fit

Live Fit

Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

Stereo Lens Technology

Noua straturi cu efect de oglindire, de inalta calitate, cresc protectia impotriva stralucirii si reduc oboseala ochiilor. Culorile si straturile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.

Anti Fog & Scratch

Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent Q Stereo utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai bun decat standardele de pe piata.

OPTICAL CLASS 1

Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsiunea si oboseala ochilor și, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conformează standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).

Tehnologie Frame

Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.

Wide Field of Vision

Forma cadrului iti ofera un unghi foarte cuprinzator, atat lateral cat si vertical astfel incat cadrul abia este vizibil in momentul utilizarii.

Diferite dimensiuni de cadru

Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite, ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.

Medium Fit


Acest tip de cadru se potriveste cu majoritatea fizionomiilor.

Articulated Outriggers

Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca, iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.

Strap-uri cu insertii de silicon


Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii


Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie