Ochelari de soare Oakley HSTN Cycle The Galaxy Prizm Black Polarized

1,079 lei 899 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Colectia Community celebreaza exprimarea de sine si acceptarea cu un stil puternic. Grafica aduce un omagiu relatiilor interpersonale, in timp ce forma transmite un mesaj important - drumul fiecaruia catre descoperirea de sine este unic.

HSTN este o evolutie a ochelarilor de soare originali, prezentati pentru prima data de Oakley in 2021. Rama originala a prins viata dupa ce echipa de designeri Oakley a lucrat indeaproape cu prietenii brandului in cautarea urmatoarei variante noi de ochelari de lifestyle. HSTN are acelasi design progresiv si aceleasi caracteristici de patrimoniu ca si originalul, inclusiv lentile circulare modernizate, izbitoare si o tija de declansare modernizata. Rama este realizata din materialul BiO-Matter pe baza de plante, care ajuta la asigurarea aceluiasi confort pe tot parcursul zilei, alaturi de nosepad-urile Unobtainium pentru o aderenta imbunatatita.

Specificatii

Design - O abordare diferita a unei forme clasice intr-un design progresist, inspirat de curente culturale si cu o aluzie la mostenirea Oakley
Frame-ul BiO-Matter usor si durabil ofera confort pe toata durata purtarii
Inspirat de emblematicul model Razor Blade de la Oakley
Tehnologia Unobtainium creste aderenta ochelarilor in timpul efortului
Disponibil cu tehnologia Prizm conceputa pentru a imbunatati culoarea si contrastul, astfel incat sa poti vedea mai multe detalii

Detalii lentila

Prizm Black Polarized
Lumina care patrunde prin lentila: 11%
Culoare de baza a lentilei: gri
Categorie lentila: S3

Dimensiuni

Lentile
1. Latime: 52mm
2. Inaltime: 48mm

Cadru
3. Latime: 131.1mm
4. Punte nazala: 21mm
Lungime brat: 142mm


Lentilele Oakley sunt proiectate si testate in conditii extreme de greutate si viteza pentru a asigura o protectie fara compromisuri intr-o multitudine de imprejurari.

Produs original - Cod Oakley OO9242-09 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley

Brand: OAKLEY

Produse din aceeasi categorie